Futbol Halil Umut Meler ve Abdulkadir Bitigen'e UEFA'dan görev

Halil Umut Meler ve Abdulkadir Bitigen'e UEFA'dan görev

15.10.2023 - 19:04 | Son Güncellenme:

UEFA, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Halil Umut Meler ve Abdulkadir Bitigen'e görev verdi.

Halil Umut Meler ve Abdulkadir Bitigene UEFAdan görev

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde heyecan devam ederken Türk hakemler Abdulkadir Bitigen ile Halil Umut Meler'e UEFA'dan görev geldi.

Haberin Devamı

Abdulkadir Bitigen'in İzlanda - Lihtenştayn, Halil Umut Meler'in ise Bosna Hersek - Portekiz maçında görev alacağı açıklandı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"FIFA kokartlı hakemimiz Abdulkadir Bitigen, İzlanda ile Lihtenştayn A Milli Takımları arasında 16 Ekim 2023 Pazartesi günü oynanacak 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri J grubu müsabakasını yönetecek. İzlanda’nın Reykjavik şehri Laugardalsvöllur Stadyumu'nda saat 18.45'te başlayacak müsabakada Abdulkadir Bitigen’in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak. Karşılaşmada Almanya Futbol Federasyonun’dan Christian Dingert VAR, Hakan Ceylan ise AVAR olarak görev yapacak."

Haberin Devamı

"FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler, Bosna Hersek ile Portekiz A Milli Takımları arasında 16 Ekim 2023 Pazartesi günü oynanacak 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri J grubu müsabakasını yönetecek. Bosna Hersek'in Zenica şehrindeki Bilino Polje Stadyumu'nda saat 20:45'te başlayacak müsabakada Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Karşılaşmada Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Millot VAR, Alper Ulusoy ise AVAR olarak görev yapacak."