Beşiktaş Hasan Arat transfere vize vermedi: Beşiktaş'ı bırakanla işim olmaz

Hasan Arat transfere vize vermedi: Beşiktaş'ı bırakanla işim olmaz

14.12.2023 - 10:19 | Son Güncellenme:

Ocak ayı transfer döneminde birçok bölgeye takviye yapacak olan siyah-beyazlılar, forvet hattına oyuncu arayışlarına devam ediyor. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat menajerler tarafından önerilen oyuncuyu veto etti.

Hasan Arat transfere vize vermedi: Beşiktaşı bırakanla işim olmaz

Vincent Aboubakar'ı kadro dışı bırakan ve devre arasında takımdan göndermeyi amaçlayan Beşiktaş, yeni forvet için arayışlara başladı. Siyah-beyazlıların gündemine yıldız futbolcunun adı düştü. Menajerler tarafından Kara Kartal'a öneirlen golcü oyuncuyu ise Hasan Arat veto etti. 

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar, golcü arayışlarını sürdürürken gündeme sürpriz bir isim geldi. Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst menajerler aracılığıyla siyah-beyazlılara teklif edildi.

Hasan Arat transfere vize vermedi: Beşiktaşı bırakanla işim olmaz

'ONU GERİ ALMAM'

Başkan Hasan Arat'ın menajerler aracılığıyla yapılan bu teklifini anında geri çevirdiği öğrenildi. Arat'ın "Beşiktaş'ı bırakıp giden adamla işimiz olmaz. Onu geri almam" dediği belirtildi.

14 MAÇTA 5 GOLE KATKI YAPTI

Hoffenheim'da kiralık olarak forma giyen 31 yaşındaki Hollandalı golcü bu sezon 14 maçta forma giyerken 4 gol ve 1 asist üretti. 9 milyon euro piyasa değeri olan Weghorst'un Burnley ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Beşiktaş'ta tek devre oynayan Hollandalı golcü 18 karşılaşmada 9 gol atarken 4 de asist yaptı. Hollanda Milli Takımı'nda 29 kez forma giyen Weghorst'un 8 golü var. Tecrübeli golcü için şimdiye kadar 33.9 milyon euro bonservis ödendi.

Haberin Devamı