Trabzonspor Acun Ilıcalı 'sürprizim var' demişti! Hull City'den Trabzonsporlu yıldız için teklif

Acun Ilıcalı 'sürprizim var' demişti! Hull City'den Trabzonsporlu yıldız için teklif

31.08.2022 - 13:35 | Son Güncellenme:

Premier Lig'e yükselme hedefi bulunan ve yaptığı transferlerle dikkat çeken Hull City, bu kez Trabzonspor'dan bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz kulüp bordo-mavili yıldız için teklifte bulundu.

Acun Ilıcalı sürprizim var demişti Hull Cityden Trabzonsporlu yıldız için teklif

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City transferde yaptığı hamlelerle dikkat çekiyor. City, bu kez Trabzonspor'dan bir ismi kadrosuna katmak istiyor. İngiliz kulüp bordo-mavili yıldız için teklifte bulundu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DE FORMA GİYEN İSİMLER
Acun Ilıcalı ve kurmayları transfer çalışmalarında ağırlığı Türkiye'ye verdi. Championship ekibi Allahyar Sayyadmanesh, Doğukan Sinik, Ozan Tufan, Jean Michael Seri, Oscar Estupinan, Benjamin Tetteh, Tobias Figueiredo, Cyrus Christie, Thimothee Lo-Tutala, Ryan Woods ve Salah-Eddine Oulad M'Hand'ı kadrosuna kattı. Hull City'nin yaptığı transferlerde 6 oyuncunun daha önce Türkiye'de forma giymiş olması dikkat çekti.

 

7 MAÇTA 11 PUAN
Shota Arveladze yönetimindeki Hull City, Championship'te bu sezon 7 maç oynadı. Hull City bu müsabakalarda rakiplerini 3 kez mağlup etti. Shota Arveladze'nin öğrencileri 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle birlikte 11 puan toplama başarısı gösterdi. Rakip fileleri 11 kez havalandıran Hull City, kalesinde de 13 gol gördü.

Haberin Devamı

City son karşılaşmasında Queens Park Rangers'a 3-1 mağlup oldu.

 

HULL CITY, PELKAS'I RENKLERİNE BAĞLIYOR
Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un bu sezon hiçbir resmi karşılaşmada süre vermediği Dimitris Pelkas, Hull City'ye transfer oluyor. İngiliz basınında yer alan habere göre Pelkas kısa süre içinde İngiltere'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Hull Daily Mail'de yer alan habere göre Hull City, Pelkas'ı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı. Haberde sözleşmenin detaylarına dair mali bir detay verilmedi.

ACUN ILICALI DA DUYURDU
Fenerbahçe'den transfer etmeye hazırlandıkları Dimitrios Pelkas için konuşan Ilıcalı, "Son transferleri yapmak için hala 24 saat çalışıyoruz. Dimitrios Pelkas, bu geceki (salı) Queens Park Rangers maçında benimle birlikte olacak. Pazar günkü Sheffield United maçında oynamasını bekliyorum." demişti.

Taraftarların Hull City için, "En iyi transfer dönemi sözlerine de değinen" Acun Ilıcalı, "Bunu okudum ve aynı fikirde olduğumu söylemeliyim. Bunu hissettikleri için mutluyum" diye konuştu. Kadroya kattıkları isimlerin hepsinin hedefleri olduğunu söyleyen ve bu oyuncuları izlediklerini belirten başarılı iş insanı, transfer döneminin son gününün İngiltere'de her zaman heyecanlı olduğunu ve yeni fırsatlar çıkabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı sürprizim var demişti Hull Cityden Trabzonsporlu yıldız için teklif

ILICALI: BİR SÜRPRİZİMİZ DAHA OLACAK
Acun Ilıcalı, Pelkas transferinin dışında bir sürpriz transferin daha olabileceğini vurguladı. Ilıcalı, "Bir transfer hedefimiz daha var. Taraftarlarımıza son sürprizimiz olacak" ifadelerini kullandı.

HULL CİTY'DEN KOUASSİ HAMLESİ
Trabzonspor'da forma giyen Kouassi'nin Hull City ile temasta olduğu öğrenildi.

61 saat'te yer alan habere göre Trabzonspor ve Hull City arasında menajerler aracılığıyla yürütülen görüşmelerde satın alma opsiyonlu teklifinin konuşulduğu öğrenildi.

Transferle ilgili kısa sürede net adımların atılması bekleniyor.

Yazarlar