Voleybol Hürrem Sultan Markova, VakıfBank'a! Tarihi 'takas'

Hürrem Sultan Markova, VakıfBank'a! Tarihi 'takas'

17.11.2023 - 11:04 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi'nde üst üste iki şampiyonluk yaşayan VakıfBank'ta Gabi Guimaraes'in geleceği henüz netlik kazanmadı. Gabi'nin takımdan ayrılacağı iddia edilirken yerine gelecek isim belli oldu.

Hürrem Sultan Markova, VakıfBanka Tarihi takas

Sultanlar Ligi'nde bu sezona damga vuran isimlerden biri olan Marina Markova için İtalya'dan iddia geldi. Öte yandan VakıfBank'ta kaptan Gabi'nin takımdan ayrılacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

IMOCO, GABİ'YE TALİP OLDU
La Gazetta dello Sport'un haberine göre; VakıfBank'taki geleceği henüz netlik kazanmayan Gabi Guimaraes'e Imoco talip oldu. Imoco ile Gabi Guimaraes'in anlaşma aşamasında olduğu belirtildi.

Gabi Guimaraes'in Imoco ile birkaç hafta önce görüşmelere başladığı ve şu ana kadar yapılan temasların olumlu geçtiği kaydedildi. Imoco'nun Gabi Guimaraes transferinin ardından bir sonraki hedefinin de netlik kazandığı aktarıldı. Imoco'nun eski yıldızı Paola Egonu'yu yeniden renklerine bağlamak istediği vurgulandı.

'HÜRREM SULTAN' MARKOVA, VAKIFBANK'A
La Tribuna Di Treviso'nun iddiasına göre VakıfBank milli yıldızlar Cansu Özbay ve Zehra Güneş ile sözleşme uzatmak için masaya oturacak. Sezon sonunda ABD'ye dönemesi bekleyen Jordan Thompson ile de kontrat yenileyebilirler.

Haberin Devamı

Gabi'nin boşluğu ise Sultanlar Ligi'nin 'Hürrem Sultan'ı Marina Markova ile doldurabilir. Ligin en skorer smaçörü olan Markova için VakıfBank harekete geçti.

Hürrem Sultan Markova, VakıfBanka Tarihi takas

LİGİN EN SKORER SMAÇÖRÜ
21 yaşındaki yıldız smaçör, profesyonel kariyerinin ilk yurt dışı deneyiminde oldukça yüksek bir performans sergiliyor. 7 maçta toplam 152 sayı kaydeden Markova bu alanda zirvede yer aldı. Öte yandan yüzde 52 hücum ortalaması yakalayan Rus smaçör bu alanda İLK 5'te sırada yer alıyor.

TÜRKİYE BENİM İKİNCİ EVİM
Gabi Guimaraes kısa süre önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Giovanni Guidetti ile çalışmak benim için çok önemli. VakıfBank'ta 5. sezonum olacak. VakıfBank ve Türkiye benim ikinci evim. 5. sezonumda da hayal ettiğim hedeflere ulaşacağıma inanıyorum. Yaşadığım her şey için VakıfBank'a minnettarım. Bu takıma kaptan olarak katkı sağlamaya devam etmek istiyorum."

Yazarlar