İtalya Serie A Ibrahimovic şampiyonluk kutlamalarında Hakan Çalhanoğlu'na sataştı! Mikrofonu eline aldı ve...

Ibrahimovic şampiyonluk kutlamalarında Hakan Çalhanoğlu'na sataştı! Mikrofonu eline aldı ve...

24.05.2022 - 10:11 | Son Güncellenme:

Serie A'da nefes kesen şampiyonluk çekişmesinde Milan ipi en önde göğüsledi. 19. zaferini ilan eden kırmızı-siyahlı takımın dünyaca ünlü golcüsü şampiyonluk kutlamalarında eski takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu'na göndermede bulundu. O anlar kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Ibrahimovic şampiyonluk kutlamalarında Hakan Çalhanoğluna sataştı Mikrofonu eline aldı ve...

Serie A'da nefes kesen zirve mücadelesinin galibi Milan oldu... Sassuolo'yu deplasmanda 3-0 mağlup eden kırmızı-siyahlı takım, ezeli rakibi Inter'in 2 puan önünde 11 yıl sonra ipi göğüsledi. Dünyaca ünlü golcü Zlatan Ibrahimovic, Milan formasıyla 2. kez Serie A şampiyonluğuna ulaştı.  

Haberin Devamı

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN TALİHSİZLİĞİ

Milan'ın 19. şampiyonluğunun ardından Hakan Çalhanoğlu'nun talihsizliği, İtalya'da gündem oldu. Geçen sezon Milan forması giyen milli futbolcu, Inter'e karşı şampiyonluk mücadelesi vermiş, ancak mavi-siyahlı takım zafere ulaşmıştı.

Ibrahimovic şampiyonluk kutlamalarında Hakan Çalhanoğluna sataştı Mikrofonu eline aldı ve...

DERBİLERDE PROTESTO EDİLDİ

Sezon başında sözleşmesi biten ve tercihini Inter'den yana kullanan 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon derbilerde Milan taraftarları tarafından protesto edildi. 8 gol, 12 asistle 20 gole katkı sunan Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla da ikinci oldu, şampiyonluk sevinci yaşayamadı. Yıldız oyuncu İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası ile teselli buldu.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA SATAŞTI

Zlatan Ibrahimovic şampiyonluk kutlamalarında eski takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu'na sataştı. 40 yaşındaki futbolcu, 11 yıl sonra gelen tarihi şampiyonluğun kutlamalarında Milan taraftarlarından Hakan'a mesaj göndermelerini istedi. Üstü açık otobüsle zafer sevinci yaşayan İtalyan devinde Zlatan, mikrofonu eline aldı ve "Hakan Çalhanoğlu'na mesaj gönderelim... Duymuyorum! Haydi Hakan için mesaj gönderelim" diyerek milli futbolcuya sataştı.

Haberin Devamı

HAKARETE VARACAK BOYUTTA PAYLAŞIMLAR

Şampiyonluk kutlamalarında milli futbolcunun aleyhine tezahüratta bulunan kırmızı-siyahlı taraftarların birçoğu sosyal medyada Hakan Çalhanoğlu ile ilgili hakarete varacak boyutta paylaşımlar yaptı.