Galatasaray Igor Tudor imzayı atıyor! Türkiye'deki tatilini yarıda kesti

Igor Tudor imzayı atıyor! Türkiye'deki tatilini yarıda kesti

03.07.2022 - 13:29 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon Serie A ekibi Hellas Verona'yı çalıştıran 44 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor Türkiye'deki tatilini yarıda kesip imza için yola çıktı

Igor Tudor imzayı atıyor Türkiyedeki tatilini yarıda kesti

Türkiye'de daha önce Karabükspor ve Galatasaray'da teknik direktörlük görevi yapan, son olarak geçtiğimiz sezon Serie A ekibi Hellas Verona'yı çalıştıran 44 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu.

Haberin Devamı

VERONA'YA VEDA ETMİŞTİ
Süper Lig'de 2016-2017 yılları arasında Karabükspor ve Galatasaray'da görev alan, Türkiye kariyerinden sonra Udinese, Hajduk Split ve son olarak Hellas Verona'yı çalıştıran Igor Tudor geçtiğimiz ay kulübünden ayrılmıştı

BÜYÜKLERE KÖK SÖKTÜRDÜ
Igor Tudor yönetimindeki Hellas Verona, Milan'a yenilse de ligin diğer büyüklerine karşı önemli sonuçlar elde etti. Roma'yı 3-2, Lazio'yu 4-1, Juventus'u ise 2-1 mağlup etti. Lider Napoli ile deplasmanda 1-1 berabere kaldılar

LİGİ 9. BİTİRDİ
Hellas Verona ile geçtiğimiz sezon 36 karşılaşmaya çıkan 44 yaşındaki teknik adam, 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti. Tudor'un takımı sezonu 9. sırada tamamladı.

GALATASARAY İLE ADI GEÇTİ
Galatasaray'da yapılan seçim öncesi teknik direktör adayları arasında Igor Tudor'un ismi sıkça gündeme geldi. İtalyan basınında çeşitli iddialar gündeme gelse de sarı-kırmızılılar Torrent'in vedası sonrası Okan Buruk'u takımın başına getirdi.

Haberin Devamı

MARSİLYA TUDOR İLE ANLAŞTI
Fransa Ligue 1'de sezonu 5. sırada bitiren Marsilya, Arjantinli teknik direktör Jorge Sampaoli ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hocasını buldu. Fransız temsilcisi Igor Tudor ile anlaşmaya vardı.

Marmaris'ten imza için Fransa'ya gitti
NTV Spor'da yer alan habere göre, Tatilini Marmaris'te geçiren Tudor resmi sözleşmeyi imzalamak için Fransa'ya gitti. Hırvat teknik adamın Marsilya ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

İNANILMAZ GERİ DÖNÜŞ
Hellas Verona'nın başında mucize sonuçlar alan Igor Tudor, 3-0 geriye düştüğü Venezia deplasmanında da unutulmayacak bir sonuç aldı. Venezia maçın ilk yarısında üst üste gollerle Hellas Verona karşısında farka gitti. 12. dakikada Pietro Ceccaroni perdeyi açarken Thomas Henry'nin 19. ve 27. dakikalarda gelen golleriyle skor 3-0 oldu ve ilk yarı böyle bitti.

Hellas Verona 52. dakikada Thomas Henry'nin bu kez kendi kalesine attığı golle farkı ikiye indirdi. 62. dakikada ise Ceccaroni kırmızı kart gördü ve Venezia 10 kişi kaldı. 65. dakikada Gianluca Caprari'nin penaltı golüyle Hellas Verona farkı bire indirirken bu dakikadan sonra takımın yıldızı Giovanni Simeona sazı eline aldı. 67. dakikadaki golüyle skoru 3-3'e eşitleyen Simeone, 85. dakikadaki golüyle takımını 4-3 öne geçirdi. Hellas Verona ilk yarıyı 3-0 geride kapattığı maçta Venezia'yı deplasmanda 4-3 mağlup ederek unutulmaz bir galibiyete imza attı.

Haberin Devamı