Kayserispor İlhan Parlak: En büyük hayalim Türkiye Kupası'nı kazanmak

İlhan Parlak: En büyük hayalim Türkiye Kupası'nı kazanmak

22.05.2022 - 18:09 | Son Güncellenme:

Yukatel Kayserisporlu futbolcular İlhan Parlak, Mert Çetin, Dimitrios Kolovetsios ve Emre Demir, Sami Yangın Anadolu Lisesi Bahar Şenliği etkinliğinde söyleşiye katıldı. İlhan Parlak, "En büyük hayalim Kayserispor formasıyla Türkiye Kupası’nı kazanmak" dedi.

İlhan Parlak: En büyük hayalim Türkiye Kupasını kazanmak

Okul bahçesinde tezahüratlarla karşılanan futbolcular öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

2005 yılında mezun olduğu okula geldiği için memnun olduğunu söyleyen İlhan Parlak, futbola başlayış hikayesinin sorulması üzerine, “Kaldığım yurt Kartal’daydı. Yurttan okula yürüyerek gidiyordum. Giderken şimdi yıkılan Atatürk Stadyumu'nun oradan geçerdim ve çimlerine basardım, ‘Acaba burada oynayabilecek miyim?’ diye hep hayal kurardım. O hayalimi 2 sene sonra gol atarak gerçekleştirdim. Şimdi en büyük hayalim de Kayserispor formasıyla Türkiye Kupası’nı kazanmak” dedi.

Emre Demir ise en büyük hayalinin A Milli formayı giymek olduğunu söyledi.

EMRE DEMİR: İNŞALLAH KUPA BİZİM OLACAK

Söyleşinin ardından DHA’ya özel açıklamalarda bulunan Emre Demir, “Çok çalıştık, en başından beri kupayı çok istedik. İnşallah Kupa bizim olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

İlhan Parlak mezun olduğu Sami Yangın Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Uyar’a takım arkadaşlarının da imzası bulunan formasını hediye etti.