İspanya La Liga İlkay Gündoğan suskunluğunu bozdu! 'Daha iyi olmak istiyorum'

İlkay Gündoğan suskunluğunu bozdu! 'Daha iyi olmak istiyorum'

03.12.2023 - 18:03 | Son Güncellenme:

Barcelona'nın sezon başında renklerine bağladığı İlkay Gündoğan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Takım arkadaşlarını eleştirmesiyle tepki çeken İlkay Gündoğan, kötü bir niyetinin olmadığını dile getirdi.

İlkay Gündoğan suskunluğunu bozdu Daha iyi olmak istiyorum

Manchester City ile sözleşmesi sona erdikten sonra La Liga devi Barcelona ile sözleşme imzalayan İlkay Gündoğan, suskunluğunu bozdu. İspanyol devinde kötü sonuçlar sonrası takım arkadaşlarını eleştirmekten çekinmeyen İlkay Gündoğan, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Amacının birine saldırmak olmadığını belirten İlkay Gündoğan, "Amacımın asla birine veya bir şeye saldırmak olmadığını dürüstçe söyledim. Takımı ne zaman eleştirsem bu eleştiriye kendimi de dahil ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kötü bir niyetinin olmadığını vurgulayan İlkay Gündoğan, "Giderek daha iyi olmak istiyorum. Bir sonraki maçı 5-0 yensek bile her zaman geliştirebileceğimiz yönler bulacağım. Bu benim varoluş tarzım, zihniyetimin bir parçası. Bunun dışında asla kötü bir niyetle konuşmadım" açıklamasını yaptı.

Frenkie De Jong ve Pedri ile iyi anlaştığını dile getiren tecrübeli orta saha, "Frenkie ve Pedri ile oynadığımda kendimi çok rahat hissediyorum. Son maçta bazı zorluklar yaşadık ama iyi bir takımla karşı karşıya olduğumuzu da söylemem gerekir. Geri dönseler bile yeniden alışmamız zaman alacaktır. İşlerin zamanla düzeleceğine inancım tam" dedi.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst tura yükselmeleriyle ilgili konuşan İlkay Gündoğan, "Bunu başarmak bize güven veriyor, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Her şeyi iyi yapıyoruz ama gelişmemiz gerektiğinin de farkındayız. Grup aşamasında oynadığımız oyuna bakarsak son 16'yı hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

33 yaşındaki orta saha bu sezon Barcelona formasını 19 resmi maçta giydi. İlkay Gündoğan bu müsabakalarda 1 gol sevinci yaşadı. Alman orta saha aynı zamanda takım arkadaşlarına 5 asist yapma başarısı gösterdi.

Yazarlar