Fenerbahçe İlker Yağcıoğlu'ndan Sumudica'ya İsmail Kartal tepkisi: Sen kimsin? Hadsiz!

İlker Yağcıoğlu'ndan Sumudica'ya İsmail Kartal tepkisi: Sen kimsin? Hadsiz!

15.01.2024 - 09:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Gaziantep'i 1-0 mağlup ettiği mücadele sonrasında Sumudica, İsmail Kartal'a söyledikleri eleştiri topladı. İlker Yağcıoğlu canlı yayında Rumen hoca için sert sözler sarf etti.

İlker Yağcıoğlundan Sumudicaya İsmail Kartal tepkisi: Sen kimsin Hadsiz

Süper Lig'de Gaziantep'i 1-0 mağlup eden Fenerbahçe liderliğini sürdürdü. Teknik Direktör Sumudica'nın İsmail Kartal'a söyledikleri eleştiri topladı. İlker Yağcıoğlu canlı yayında Rumen hoca için sert sözler sarf etti.

Haberin Devamı

KARTAL: ZEMİN BİZE İZİN VERMEDİ
İsmail Kartal, "Biz buraya kazanmak için geldik. Baştan sona rakibe göre üstün olan, topu ayağında tutan ve net pozisyonlar bulan taraf bizdik. Daha fazla gol atabilirdik, çok daha iyisini yapabilirdik ama ağır zemin buna izin vermedi. İyi mücadele ettik ve kazanmasını bildik. Birkaç gol daha atabilirdik ama olmadı kazandığımız için mutluyum" ifadelerini kullandı.

SUMUDICA: FENERBAHÇE BİZDEN KORKTU
"Taktiksel olarak iyi kapandık. Ama maçın sonunda biraz sürpriz oldu, rakibimiz Real Madrid'e karşı kazanmış ya da Şampiyonlar Ligi kazanmış gibi seviniyordu. Bu benim için daha iyi. Bu maçtan korktuklarını gösteriyordu Fenerbahçe sürekli farklı galibiyetler alan bir takımdı ve bugün çok acı çekti. Ben rakibimize acı çektirdiğimiz için mutluyum."

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL BUNA SAYGI DUYACAK
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın zemin hakkındaki eleştirilerine de cevap veren Sumudica, "İsmail Kartal'ın bu zemine saygı duyması gerekiyor. Bir hocanın zeminle ilgili konuşmaması lazım. Bunları neden konuşuyor bilmiyorum istiyorlarsa federasyondan izin çıkarırlarsa biz orada oynayalım. Biz bu zeminde oynuyoruz sonuçta. Profesyonel anlamda bakılınca hocanın zeminle ilgilenilmemesi gerekiyor. Biz bu zeminde oynuyoruz o da oynamayı kabul etmeli. Şimdi biz Sivas'a gideceğiz ve eksi derecelerde oynayacağız zemin kötü olacak. Puan kaybedersek bu bahanemiz mi olacak? Biz tüm teknik direktörlere saygı duyuyoruz burası bizim stadımız İsmail Kartal da buna saygı duyacak" ifadelerini kullandı.

İLKER YAĞCIOĞLU: O BEDEN DİLİNİ ADAMA YEDİRİRLER
Sumudica'nın açıklamalarına canlı yayında cevap veren İlker Yağcıoğlu şu ifadeleri kullandı: O beden dilini var ya.. Adama yedirirler. Bahsettiği isim Fenerbahçe kulübü, Fenerbahçe Teknik Direktörü. Saygısızlığın büyüyüğünü kendisi yapıyor. Türkiye'de neler yaptığını çok iyi hatırlıyoruz hepimiz. Bir daha gelmesi hataydı. Aynı şekilde gene devam ediyor. Benim ülkemde çalışıyorsan, buranın en büyük kulüplerinden birinin hocasına bu şekilde beden diliyle konuşamazsın. Çevirmen bazılarını da sakladı. İsmail hoca da hiç kimseye saygısızlık yapan biri değildir.

Haberin Devamı

Sanki çok iyi oynadılar. Çok kızıyorum. İsmail Kartal kimsin diyor... Sen kimsin? Hadsiz! Haddini bil.

 

Yazarlar