Fenerbahçe İmzayı attı formayı giydi

İmzayı attı formayı giydi

23.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Eskişehirspor’dan sonra Alper Potuk’la da anlaştı, transferi mutlu sonla noktaladı.

İmzayı attı formayı giydi

Sarı-lacivertli yöneticiler dün menajeriyle birlikte kulüp binasına gelen milli oyuncuyla masaya oturarak kesin anlaşma sağladı. 5 yıllık sözleşmeye imza atan Alper’e yıllık 2 milyon euro garanti ücretin yanı sıra maç başı ödeme yapılacak.

Haberin Devamı

İşte Alper'in F.Bahçe forması ile ilk sözleri:

Fenerbahçe formasını giyen Alper Potuk çok mutlu olduğunu söyledi. Başarılı futbolcu, “Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Çok mutluyum. Hem Eskişehirspor‘un hem de benim menfaatlerim doğrultusunda transfer gerçekleşti. Daha önceden bazı sebeplerden dolayı gerçekleşemeyen bu transferin şimdi sonuçlanmasındnan dolayı çok mutluyum. Bundan sonraki futbol hayatımda Fenerbahçe için mücadele edeceğim” dedi.

Fenerbahçe’de uzun yıllar top koşturmak istediğinin altını çizen Alper, “Fenerbahçe’deki hedefim değişilmez oyuncu olmak. İstikrarlı bir şekilde sürekli forma giymeyi hedefliyorum. Fenerbahçe’yi Milli takımda da en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İmzayı attı formayı giydi

‘Alper bizi istemişti’


Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, Alper’in Galatasaray’a gelmeyi istediğini söylediğini belirtti, “Zaten geçen sene Fenerbahçe’nin kendisini çok üzdüğünü ifade ediyor. Bu sene de tribünlerden bir yuhalama olduğunu aktardı. Nasıl olacağını bilmiyorum” dedi. Eskişehirspor’un son olarak kendisini aradığını açıklayan Albayrak, “Fenerbahçe’nin 7,5 milyon euro verdiğini söylediler. Biz de bu parayı veremeyeceğimizi ilettik” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Refik Arkan da, “Bu işlerde biraz daha ilkeli davranılsa daha uygun olur. Bunlar tansiyonu artıran işler. Bundan kimse bir şey kazanmaz” dedi.