İspanya La Liga İngiliz ve İspanyollar'dan dev Çağlar Söyüncü iddiası! Tam 40 milyon euro

İngiliz ve İspanyollar'dan dev Çağlar Söyüncü iddiası! Tam 40 milyon euro

24.05.2022 - 18:12 | Son Güncellenme:

İspanyol ve İngiliz basını, Leicester City'de forma giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü için bomba bir transfer haberi duyurdu.

İngiliz ve İspanyollardan dev Çağlar Söyüncü iddiası Tam 40 milyon euro

Leicester City'de forma giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü için iki ayrı çok konuşulacak transfer haberi ortaya atıldı. Leicester'dan bu yaz ayrılacak olan Çağlar Söyüncü için yeni bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

TRANSFERE YEŞİL IŞIK

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü, sezon sonu takımdan ayrılıyor. Ada ekibinin teknik direktörü Brendan Rodgers, milli savunmacının satışına yeşil ışık yaktı.

İLK İSTEYEN REAL MADRİD

AS'ta yer alan habere göre, Çağlar'ın bu sezon Leicester City'den ayrılmaya yakın olduğu ifade edildi. Savunmaya takviye planlayan Real Madrid'de öncelik Chelsea'den ayrılacak Antonio Rüdiger olsa da, İspanyol devi milli futbolcumuzun transfer şartlarını da araştırmaya başladı.

İngiliz ve İspanyollardan dev Çağlar Söyüncü iddiası Tam 40 milyon euro

BONSERVİS 40 MİLYON EURO

Haberde, A Milli Takım Yardımcı Teknik Direktörü Kenan Koçak ve bazı Türk futbolcuların da Real Madrid'in Çağlar'a ilgisini doğruladığı belirtilirken, 26 yaşındaki savunma oyuncusunun piyasa değerinin 40 milyon euro olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

DEVLER PEŞİNDE

Çağlar ile Real Madrid dışında; Barcelona, Manchester City, Chelsea, Juventus ve Atletico Madrid'in de ilgilendiği kaydedildi.

İngiliz ve İspanyollardan dev Çağlar Söyüncü iddiası Tam 40 milyon euro

İNGİLİZ BASINI: CHESELA VE TOTTENHAM İSTİYOR

İngiliz Daily Mail'in bugünkü özel haberinde ise menajerini değiştiren Çağlar Söyüncü'yle ilgilenen takımları duyurdu. Haberde James Vardy'nin menajeriyle anlaştığı ifade edilen Çağlar'la Chelsea ve Tottenham'ın yakından ilgilendiği belirtildi. 

MENAJERİ: 'BU YAZ BARCELONA'YA GİDEBİLİR'

Öte yandan milli futbolcumuzun eski temsilcisi Mustafa Doğru'nun açıklamalarına da yer verilirken, Doğru, Çağlar'ın bu yaz Barcelona'ya transfer olabileceğini söyledi.

İngiliz ve İspanyollardan dev Çağlar Söyüncü iddiası Tam 40 milyon euro

Çağlar Söyüncü'nün Freiburg ve Leicester City transferlerinde yer alan Mustafa Doğru, Barcelona'nın milli futbolcumuza Altınordu döneminde de teklif yaptığını kaydetti. Doğru, "Çağlar Söyüncü, bu yaz Barcelona'ya transfer olabilir. Barcelona, Altınordu'da oynarken de Çağlar için teklif yaptı. O dönem Barcelona ile görüştük ve projelerini sundular. Ancak düzenli olarak forma giyebileceği ve gelişebileceği bir takıma gitmesi gerektiğini düşündük. Bu nedenle Freiburg'tan gelen teklifi kabul ettik. Bence Premier Lig'de Chelsea, Liverpool ve Manchester City, ekonomik güçlerinden dolayı Çağlar Söyüncü'yü transfer edebilir. Tabii ki Fransız takımlarını unutmak olmaz. Paris Saint-Germain sürpriz olabilir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İngiliz ve İspanyollardan dev Çağlar Söyüncü iddiası Tam 40 milyon euro

BU SEZON 41 MAÇA ÇIKTI

Leicester City'de teknik direktör Brendan Rogers için vazgeçilmez bir isim olan Çağlar bu sezon 41 maçta forma giydi ve tek golünü de Manchester United ağlarına göndermişti.