İtalya Serie A Inter evinde fark yedi!

Inter evinde fark yedi!

28.09.2014 - 19:14 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A'nın 5. hafta maçında Inter evinde Cagliari'ye 4-1 yenildi.

Inter evinde fark yedi

İtalya Serie A'nın 5. hafta maçında Inter, ligde hiç galibiyeti bulunmayan Cagliari'ye sahasında 4-1 mağlup olarak ağır bir darbe yedi. San Siro'da oynanan mücadelede Cagliari'nin İsveçli golcüsü Albin Ekdal, 3 gol birden kaydederek Milano'da şov yaptı.

Haberin Devamı

Cagliari 10. dakikada Marco Sau'nun golü ile perdeyi açtı ve 1-0 öne geçti. Inter'de Pablo Daniel Osvaldo 18. dakikada 1-1'lik eşitliği sağlarken, daha sonra Albin Ekdal'ın gol yağmuru başladı. 29, 34 ve 44. dakikalarda fileleri sarsan Albin Ekdal, takımına 4-1 üstünlüğü getirdi.

Inter'de Japon futbolcu Yuto Nagatomo 25. ve 28. dakikalarda sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Cagliari takımında Andrea Cossu 43. dakikada kazanılan penaltı atışını değerlendiremedi. Inter'de ise ikinci yarıda Pablo Daniel Osvaldo'nun bir şutu direkten döndü.

Bu sonucun ardından İtalya Serie A'da Inter ligdeki ilk mağlubiyetini alarak 8 puanda kalırken, Cagliari ise ligdeki ilk galibiyetini aldı ve 4 puana yükseldi. Serie A'nın 6. haftasında Inter deplasmanda Fiorentina ile karşılaşacak, Cagliari ise yine deplasmanda Hellas Verona'nın konuğu olacak.