İtalya Serie A Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na ilginç yasak! Bizzat açıkladı

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na ilginç yasak! Bizzat açıkladı

22.12.2022 - 12:14 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A'da Inter forması giyen Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, karşı karşıya kaldığı ilginç yasak hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Interden Hakan Çalhanoğluna ilginç yasak Bizzat açıkladı

İtalyan devi Inter'in yıldız futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, kulüpteki rolü, bu sezonki hedefleri ve yeni bir sözleşme imzalama isteği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milli yıldız, karşı karşıya kaldığı ilginç yasak hakkında da konuştu.

Haberin Devamı

'BU GÜVENİ ŞAMPİYONLUKLA ÖDEMEK İSTİYORUM'

Corriere della Sera'ya konuşan Çalhanoğlu takımında mutlu olduğunu belirterek, "Kendimi iyi hissediyorum ve Inter için daha da önemli olmak istiyorum. Burada en başından beri bana yardımcı oldular ve kendimi rahat hissetmemi sağladılar. Bu güveni başka bir kupa, belki de Serie A kazanarak ödemek istiyorum. Şampiyonluğa inanıyoruz, aradan önce son maçlardaki kalitemizle devam edersek başarabiliriz. 4 Ocak'ta San Siro'da Napoli ile oynanacak maç belirleyici olacak, bize sezonun geri kalanı hakkında çok şey anlatacak." dedi.

'GOLLERİ VE ASİSTLERİ SAYMAKLA HİÇ İLGİLENMEDİM'

Teknik Direktör Simone Inzaghi'nin oyun sistemine alışması hakkında konuşan Milli futbolcu, "Akıllı oyuncular nasıl adapte olacaklarını biliyorlar ve zaten bildiğim bir rolde iyi iş çıkardığımı düşünüyorum. Önceden daha klasik bir 10 numaraydım. Bugün sahip olduğum özelliklere sahip değildim. Rol değiştirdiğim için daha agresifim ve çok koşuyorum, kendimi feda ediyorum. Golleri ve asistleri saymakla hiç ilgilenmedim. Birçok kişinin bu istatistiklere baktığını biliyorum ama iyi çalışırsan rakamlar gelir.”"

Haberin Devamı

Interden Hakan Çalhanoğluna ilginç yasak Bizzat açıkladı

İLGİNÇ YASAK

Inter'de ilginç bir yasak ile de karşı karşıya kaldığını aktaran Hakan Çalhanoğlu, takımının Harley Davidson marka motosikletini sürmesini istemediğini şu sözlerle dile getirdi: "Harley'ime aşığım ama onu kullanmıyorum ve garajda duruyor. Buraya gelir gelmez Piero Ausilio (Sportif Direktör) bana 'Seni asla motosiklet üzerinde görmek istemiyorum' dedi."

SÖZLEŞME UZATMA GÖRÜŞMELERİ

Takımdaki geleceğine de değinen Milli yıldız, "Sportif direktör, 2024'te sona erecek olan sözleşmemin yenilenmesi için beni henüz görüşmeye çağırmadı. Konuşmak istiyorum, beni aramasını bekliyorum. İtalya'yı seviyorum, kariyerimin sonunda bile Milano'da kalmak istiyorum.

Interden Hakan Çalhanoğluna ilginç yasak Bizzat açıkladı

'FUTBOLCU OLMASAYDIM POLİS OLURDUM'

Futbolcu olmasaydı polis olabileceğini söyleyen Hakan Çalhanoğlu, "Futbolcu olmasaydım sanırım polis olurdum, zor durumların üstesinden gelirler, başkalarına yardım ederler, iyi iş çıkarırlar. Yetenekli olduğumu fark ettiğimde ise futbol kendiliğinden geldi. Sonra bunun üzerine fedakarlık ve sıkı çalışma koydum." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYALİ

Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hayaline de değinen Milli futbolcu, "Kazanmak benim hayallerimden biri, bu yıl buna inanıyorum. Neden bilmiyorum, içimde özel bir his var. Zor bir gruptan çıktık, Bayern mağlubiyetinden sonra toparlandık ve neler yapabileceğimizi gösterdik." dedi.