Voleybol Isabelle Haak'tan Fenerbahçe göndermesi! 'İntikam alabiliriz'

Isabelle Haak'tan Fenerbahçe göndermesi! 'İntikam alabiliriz'

29.06.2023 - 14:42 | Son Güncellenme:

İtalyan ekibi Imoco'ya transfer olan Isabelle Haak isim vermeden Fenerbahçe maçına dair açıklama yaptı. Yıldız pasör çaprazı, öte yandan ülkesi İsveç ile tarihi bir başarı elde etti.

Isabelle Haaktan Fenerbahçe göndermesi İntikam alabiliriz

VakıfBank'ta uzun seneler forma giyen Isabelle Haak adından söz ettirmeye devam ediyor. İtalyan ekibi Imoco ile sözleşmesini yenileyen Haak, Ülkesi İsveç'e Altın Ligi şampiyonluğunu getirdi. İtalyan basınına röportaj veren Haak, isim vermeden Fenerbahçe maçına değindi.

Haberin Devamı

Haak’lı İsveç, Belçika’yı eledi ve Challenger Kupası’nı katılmaya hak kazandı. İsveç, Altın Ligi yarı finalinde ilk maçta 3-2 yendiği Belçika’ya ikinci maçta set vermedi.

Haak'tan iki maçta toplamda 65 sayı geldi. Altın Lig'de toplam 6 maça çıkan Haak 10 blok, 10 ace ve 194 sayı ile maç başına 32.3 sayı ortalaması tutturdu.

Haak mücadele sonrasında şu ifadeleri kullandı: Finaldeyiz ve bundan dolayı çok mutluyuz. Sahada gerçekten çaba sarf ettik ve çok çalıştık. Kendi oyunumuza odaklandık. Belçika'nın en iyi maçı değildi ve bundan faydalandık, Bu kadar ileri gideceğimizi beklemiyorduk. Ama gerçekten çok güzel.

5 YILDA 26. SIRAYA YÜKSELDİ
5 yıl önce Dünya sıralamasında 115. sırada bulunan İsveç voleybola yaptığı yatırımın karşılığını aldı ve sıralamada 26. sıraya kadar yükselmeyi başardı.

Haberin Devamı

Isabelle Haaktan Fenerbahçe göndermesi İntikam alabiliriz

HAAK İÇİN ZLATAN IBRAHIMOVİC BENZETMESİ
İsveç Eski Erkek Milli Takım Kaptanı Anders Kristiansson, Haak'ı överken Ibrahimovic örneği verdi ve: ''İsveç Milli Takımı'nın bu noktaya gelmesi büyük ölçüde Isabelle Haak sayesinde olmuştur. Bu takım Bella olmadan hiçbir yere varamaz. Şöyle de diyebiliriz; Haak, milli takım için Zlatan Ibrahimovic'ten çok daha fazlasını ifade ediyor.''

SÖZLEŞME YENİLEDİ
İtalya Ligi takımlarından Imoco Volley Conegliano, İsveçli yıldız pasör çaprazı Isabelle Haak ile sözleşme yeniledi. Haak bir önceki sezon 3 sene boyunca formasını giydiği VakıfBank'tan ayrılmıştı. Haak İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

'HARİKA BİR SEZONDU'
"Scandicci yıllarından sonra İtalya'ya geri dönüp tekrar İtalyan liginde oynayabildiğim için gerçekten çok mutluydum, Imoco, oradaki ortam ve güzellik hakkında çok güzel şeyler duydum. Beklentilerimin %100 doğrulandığını söylemeliyim, benim için hem saha içinde hem de saha dışında gerçekten harika bir sezondu, hem takımdaki kızlarla hem de teknik ekiple harika bir şekilde anlaştım."

'YENİ SEZONDA İNTİKAM ALABİLİRİZ'
“Kulüpler Dünya Kupası'nı asla unutmayacağım, her zaman kariyerimin en güzel anılarından biri olacak. Açıkçası daha iyi bir Şampiyonlar Ligi yapmak isterdik ama umarım gelecek sezon intikam alabiliriz! Takımımızın çok güçlü olduğunu düşünüyorum ve gerçekten de birlikte ikinci yılda daha da iyisini yapabileceğiz, Prosecco DOC Imoco büyük hırsları olan bir kulüp ve durmuyoruz, mümkün olduğu kadar çok şampiyonluk kazanmaya çalışmak istiyoruz. "

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE ELENMİŞTİ
İtalyan Imoco, Şampiyonlar Ligi Çeyrek finalinde Fenerbahçe Opet ile eşleşmişti. Fenerbahçe'de Ana Cristina, Arina ve Vargas'ın muhteşem oyunuyla ilk maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler deplasmanda setlerde 2-0'ı yakalayınca yarı finali garantilemişti. Terzic kalan bölüme yedek oyuncularla devam etmiş Imoco maçı 3-2 kazansa bile bu skor onları elenmekten kurtaramamıştı.