Fenerbahçe İskoç basını Ryan Kent için ayağa kalktı! 'Tam bir facia'

İskoç basını Ryan Kent için ayağa kalktı! 'Tam bir facia'

13.02.2024 - 12:16 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de sezon başından bu yana forma şansı bulmakta zorlanan Ryan Kent'in liste dışında bırakılması İskoç basınında gündem oldu. İşte detaylar...

İskoç basını Ryan Kent için ayağa kalktı Tam bir facia

Fenerbahçe, federasyona verdiği oyuncu listesinde İngiliz futbolcu Ryan Kent yer almadı. Kent Süper Lig maçlarında forma giyemeyecek ama İsmail Kartal’ın şans vermesi durumunda UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarında sahaya çıkabilecek.

Haberin Devamı

Uzun süre sahalardan uzak kalmasının ardından Alanyaspor maçında bitime beş dakika kala sahaya sürülen futbolcunun durumu İskoç basınında haberlere konu oldu. Glasgow Rangers ile iki sezon önce UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan futbolcunun durumu masaya yatırıldı.

'TAM BİR FACİA'

Daily Record'da 'Kent'in Türkiye'ye transferi tam bir facia oldu. İstanbul kulübü son transfer döneminde onu elden çıkarmaya çalıştı ancak eski Liverpoollu oyuncu tüm teklifleri reddetti' denildi.

Scottish Sun'da 'Ryan Kent ile Türk kulübü arasında uzun süredir devam eden bir anlaşmazlık var. En son Kasım ayında bir lig maçına çıktıktan sonra Alanyaspor maçında sürpriz bir şekilde yedek soyundu ve bitime beş dakika kala oyuna alındı' diye yazıldı.

Haberin Devamı

İskoç basını Ryan Kent için ayağa kalktı Tam bir facia

'TRANSFER KABUSU'

Glasgow World'da şu satırlara yer verildi: 'Lazio transferinin gerçekleşmemesi Kent'i Fenerbahçe'de belirsizlik içinde bıraktı. Eski Rangers yıldızı transfer kabusu yaşarken, ligdeki kadronun dışarısında bırakıldı.'

Football Scotland'da 'Ryan Kent üç ay sonra buzluktan çıkartıldı ve Fenerbahçe'de şok bir sahalara dönüş gerçekleştirdi. Dramatik bir son dakika galibiyeti arayışında beş dakika kala oyuna girdi. Kendisini göstermek için çok az zamanı vardı' değerlendirmesi yapıldı.

Leeds merkezli Team Talk'ta 'Ryan Kent 2023 yazında beş yıllık sözleşme imzaladı ancak şimdiden çıkış kapısını arıyor. Ocak ayında Lazio'ya transfer olmaya yaklaşsa da bu gerçekleşmedi. Eski Rangerslı Fenerbahçe'de belirsizlik içinde kaldı' ifadeleri kullanıldı.

Yazarlar