Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan oyuncularına uyarı: Kolay maç yok

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan oyuncularına uyarı: Kolay maç yok

10.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, Pendikspor maçı öncesi oyuncularını uyardı. Tecrübeli çalıştırıcı, “Rakibimiz düşme hattında olabilir. Ancak artık ligde kolay maç yok. Bunun bilincinde olmalıyız” dedi

Fenerbahçede İsmail Kartaldan oyuncularına uyarı: Kolay maç yok

Trendyol Süper Lig’de üst üste üç maç kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe bugün düşme hattındaki Pendikspor’u konuk edecek. Mücadele öncesinde yapılan son idmanda oyuncularına uyarılarda bulunan Teknik Direktör İsmail Kartal, konsantrasyon ve ciddiyet vurgusu yaptı.

Haberin Devamı

Rakibin zor durumuna rağmen kolay bir maç olmayacağını belirten tecrübeli çalıştırıcının, “Ligde yavaş yavaş son haftalara geliyoruz. Artık hiçbir rakip karşısında ‘kolay maç’ diyebileceğimiz bir maça çıkmayacağız. Her takımın farklı hedefleri var. Rakibimiz ligde kalma yolunda her puana altın değerinde bakıyor. Bu yüzden her maçımıza nasıl çıkıyorsak, aynı şekilde sahada olmalıyız. İlk dakikadan itibaren tempolu oynayıp, ilk dakikadan itibaren gol aramalıyız” dediği öğrenildi.

Öte yandan İsmail Kartal, stoper ikilisini de belirledi. Union Saint-Gilloise maçında müthiş bir mücadele ortaya koyan ve fizik gücü yüksek rakip karşısında hata yapmayan Djiku ile Oosterwolde’den memnun olan tecrübeli çalıştırıcı, Pendik karşısına da aynı tandemle çıkacak. Bu arada son hazırlığını dün yapan sarı-lacivertliler, ardından kampa girdi.

Haberin Devamı

Yazarlar