Fenerbahçe İsmail Kartal'dan futbolcularına uyarı! İlk 11 kararını verdi

İsmail Kartal'dan futbolcularına uyarı! İlk 11 kararını verdi

28.09.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Erteleme maçında bugün Başakşehir’i konuk edecek olan F.Bahçe’de İsmail Kartal’ın kazanan 11’i sahaya sürmesi bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcının, pazar günü ise rotasyon yapabileceği öğrenildi

İsmail Kartaldan futbolcularına uyarı İlk 11 kararını verdi

Her maçta rotasyon yaparak elindeki bütün isimleri kullanmaya çalışan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bu kez Alanyaspor maçında kazanan ilk 11’i bozmayı düşünmüyor.

Haberin Devamı

'STOPER HATTI BOZULMAYACAK'

Özellikle defans bölgesinde kaleci Livakovic’in form tutmaya başladığı ve uyum sorununu atlattığını düşünen tecrübeli çalıştırıcı, hafta sonunda stoperde adeta kusursuz bir performans gösteren Djiku-Becao ikilisine yine şans verecek. İsmail Yüksek’in ise 6 numarada çok iyi bir performans gösterdiğini düşünen Kartal’ın, yine ona 11’de forma vereceği öğrenildi. Yüksek’in partneri ise Fred olacak.

Fenerbahçe’de ayrıca orta alanın sağında sezona fırtına gibi başlayan İrfan Can Kahveci, solunda Tadic, 10 numara pozisyonda da Szymanski görev yapacak. Forvette ise kayınpederinin cenaze töreni için ülkesi Bosna Hersek’e gidip, dönüşte son antrenmana katılan Edin Dzeko ter dökecek.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'DAN UYARILAR

Öte yandan İsmail Kartal son idman öncesinde oyuncuları ile yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu. Tecrübeli teknik adamın, “Hem Süper Lig’de, hem Konferans Ligi’nde namağlup durumdayız. Tek hedefimiz bunu korumak olmalı. Bugüne kadar hanginize şans verdiysem görevini eksiksiz yaptı. Böyle devam edeceğinden eminim. Taraftarımıza güzel bir galibiyet armağan edelim” diye konuştuğu öğrenildi.

Yazarlar