Fenerbahçe İsmail Kartal'dan oyuncularına özel uyarı! 'Liderliği rakiplere vermeyelim'

İsmail Kartal'dan oyuncularına özel uyarı! 'Liderliği rakiplere vermeyelim'

24.09.2023 - 09:16 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Alanyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, futbolcularına maç öncesi uyarılarda bulundu.

İsmail Kartaldan oyuncularına özel uyarı Liderliği rakiplere vermeyelim

Fenerbahçe'de şampiyonluk parolasıyla göreve başlayan İsmail Kartal, sezona iyi başladıkları için mutlu olsa da önümüzdeki süreçler için oldukça temkinli bir görüntü çiziyor. Tecrübeli teknik direktör, yaptığı uyarılarla işini büyük bir ciddiyetle yaptığını da kanıtlıyor. Öte yandan yaz transfer döneminde takıma dahil olan Cengiz Ünder, saha çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

CENGİZ ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Milli yıldız, geçtiğimiz hafta Antalyaspor maçının henüz ilk dakikasında sakatlanmış, 3. dakikada kendini yere bırakmıştı. Cengiz Günder, 5. dakikada kenara gelmek zorunda kalmıştı. Yapılan kontrollerde başarılı oyuncunun sol arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edilmişti. Tedavisine başlanan Cengiz, dün bireysel olarak saha çalışması yaptı. Yıldız futbolcu, 8 Ekim’deki Kasımpaşa maçında sahada olmak istiyor.

İSMAİL KARTAL'DAN OYUNCULARIYLA TOPLANTI

Sarı-Lacivertliler’in başarılı teknik patronu, peş peşe 11 resmi maç kazanan ilk Fenerbahçe hocası olarak adını tarihe yazdırdı. İsmail Kartal, mükemmel sezon başlangıcının aynı şekilde devam etmesi için işi sıkı tutuyor. Tecrübeli teknik adam, öğrencilerini teknik ve taktik anlamda olduğu kadar, mental olarak da maçlara hazırlamaya çalışıyor. İsmail Kartal, dün yapılan antrenmanın ardından öğrencilerini etrafına toplayıp bir konuşma gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

İşte tecrübeli hocanın uyarıları:

Kartal, “Şu ana kadarki performansımız nedeniyle hepinizi kutluyorum. Bizim için önemli olan her zaman bir sonraki maçımız. Yani her maçımız önemli. Kazanma alışkanlığı olan bir takım haline geldik. Bunu sürdürmeliyiz” diye konuştu.

Başarılı hoca, “Alanyaspor şu ana kadar ligde hiç yenilmedi. Zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Eğer iyi bir şekilde odaklanıp, antrenmanlardaki çalışmalarımızı sahaya yansıtırsak kazanacağımıza inanıyorum. Seriye devam edelim. Bizi her koşulda destekleyen ve en büyük itici gücümüz olan taraftarımızı bir kez daha mutlu edelim. Ligdeki liderliğimizi rakiplere vermeyip, sürdürelim” ifadelerini kullandı.