Milli Takım İsmail Yüksek tutulamıyor! İsmail Kartal'ın güvenini boşa çıkarmadı

İsmail Yüksek tutulamıyor! İsmail Kartal'ın güvenini boşa çıkarmadı

14.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de altı numara transferi yapılmayınca ilk 11’in değişilmez ismi olan İsmail Yüksek her geçen gün performansını yükseltti. Sarı-lacivertli futbolcu, milli takım formasıyla Hırvatistan karşısında da gecenin yıldızıydı.

İsmail Yüksek tutulamıyor İsmail Kartalın güvenini boşa çıkarmadı

Fenerbahçe’nin yıldızı İsmail Yüksek, milli takımın önceki gün kazandığı Hırvatistan maçında da gecenin yıldızlarından biri olmayı başardı, kendine olan güveni boşa çıkarmadı.

Haberin Devamı

İsmail adeta sezon başından itibaren basamakları tek tek çıktı ve zirveye yükseldi. Sarı-lacivertli takımda yönetim yaz döneminde altı numara için yoğun çaba harcarken, bu isteğinde mutlu sona ulaşamadı. Teknik Direktör İsmail Kartal öğrencisine güvenerek formayı ona verdi, milli futbolcu da ilk 11’in değişilmez isimlerinden biri oldu.

Formayı alınca üzerindeki baskı azalan ve yaptığı ekstra çalışmalarla kendini geliştiren İsmail Yüksek en iyi olduğu kesici özelliğinin yanına bir de basit oyunu ekleyince performansı zirve yaptı. Trendyol Süper Lig’de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki futboluyla İsmail Kartal’ın gözüne giren Yüksek bu oyunuyla milli takıma da davet aldı.

Sarı-lacivertli futbolcu, Hırvatistan ile önceki gün oynanan mücadelede en iyilerden biri oldu. Modric-Brozovic-Kovacic üçlüsüne maç boyunca zor anlar yaşatan İsmail Yüksek, yine EURO 2024 Elemeleri’nde bir maçta 15 ve üstü ikili mücadele, 10 ve üstü sahipsiz top kazanan ilk futbolcu unvanını aldı.

Haberin Devamı