Galatasaray İspanya'da gündem Marcao! Transfer için 5 yıllık anlaşma

İspanya'da gündem Marcao! Transfer için 5 yıllık anlaşma

03.07.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde Marcao'nun geleceği konusundaki belirsizlik devam ediyor. Sevilla'ya transfer olacağı iddia edilen Brezilyalı futbolcu, İspanya'da manşetlere taşındı. Marcao'nun 5 yıllık transfer için anlaşmaya 'evet' dediği öne sürüldü. İşte detaylar...

İspanyada gündem Marcao Transfer için 5 yıllık anlaşma

Galatasaray'da gelecek sezon hazırlıklarının hız kazandığı dönemde gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Sarı-kırmızılılarda durumu merak konusu olan Marcao'yla ilgili İspanyol basını çarpıcı iddialarda bulundu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM BARDAKCI İMZALADI

Okan Buruk'un imzasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da ilk hamle savunmaya yapıldı. Sarı-kırmızılılar, Konyaspor'da dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna dahil etti. Tecrübeli futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandı. Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı için Konyaspor'a 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi.

KAZIMCAN GELDİ

Sarı-kırmızılılarda ikinci transfer sol beke geldi. Altay'dan Kazımcan Karataş'ı kadrosuna dahil eden Galatasaray, İzmir ekibine 20 milyon TL bonservis bedeli ödedi. Kazımcan Karataş ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Sarı-kırmızılılar, genç sol beke 400 bin TL imza parası ödeneceğini KAP'a bildirdi.

MARCAO'YA SEVİLLA KANCASI

Haberin Devamı

Galatasaray'da tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken Marcao konusunda sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı savunmacısı için Sevilla'nın transfer hamlelerine devam ettiği kaydedildi. Marcao, Estadio Deportivo'da manşetlere taşındı.

İspanyada gündem Marcao Transfer için 5 yıllık anlaşma

ANLAŞMA ZEMİNİ ARANIYOR

Sevilla'nın Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katmak için Galatasaray'la halen anlaşma zemini aradığı aktarıldı. Endülüs ekibinde Diego Carlos'un Aston Villa'ya transfer olmasının ardından Brezilyalı futbolcunun savunmadaki boşluğu doldurması için sportif direktör Monchi ve teknik direktör Julen Lopetegui seçildiği belirtildi.

Marcao'nun, Sevilla ile 5 yıllık anlaşmaya vardığı hatırlatılırken, 26 yaşındaki futbolcunun özel izin aldığı ve Galatasaray'ın kampına katılmayıp, Brezilya'da çalışmalarına devam ettiği vurgulandı.

İspanyada gündem Marcao Transfer için 5 yıllık anlaşma

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN TRANSFER SÖZLERİ

Haberin Devamı

Öte yandan haberde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un cumartesi günü Florya'da basın mensuplarına Marcao'nun transferi için yaptığı açıklamalara da yer verildi. Genç teknik adamın, "Marcao bizim oyuncumuz. Kendisi telefonda bana, 'Gelip işime devam edeceğim.' dedi. Marcao'dan ben memnunum, kadromda isterim. Camia ve taraftar memnun. Mutlu olduğumuz bir oyuncu. Eğer kulübümüzün uygun gördüğü değerini bulursa transfer ihtimali var. Olmazsa da gelip burada oynamaya devam edecek" sözleri kullanıldı.

İspanyada gündem Marcao Transfer için 5 yıllık anlaşma

4 MİLYON EUROYA GELDİ

Atlético Paranaense'de futbola başlayan Marcao daha sonra Atletico Goias, Rio Ave ve Chaves'te oynadı. Sarı-kırmızılılar, 2018-2019 sezonu devre arasında Marcao'yu 4 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna dahil etti. Brezilyalı oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 26 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

İspanyada gündem Marcao Transfer için 5 yıllık anlaşma

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ

Marcao geçtiğimiz sezon Galatasaray formasını 38 müsabakada giydi. Brezilyalı oyuncu bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Raheem Sterling'in Man City ile en iyi golleri

Yazarlar