İspanya La Liga İspanyol basını duyurdu! Anderson Talisca, Barcelona'ya önerildi

İspanyol basını duyurdu! Anderson Talisca, Barcelona'ya önerildi

15.08.2023 - 14:50 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Talisca, Barcelona'ya önerildi. İspanyol basını Talisca'nın Al-Nassr'dan ayrılmak üzere olduğunu iddia etti.

İspanyol basını duyurdu Anderson Talisca, Barcelonaya önerildi

Anderson Talisca'nın Al-Nassr'daki geleceği belirsizliğini koruyor. Brezilyalı futbolcunun Suudi Arabistan'dan ayrılacağı iddia edildi. İspanya'dan Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen Sport'tun haberine göre Anderson Talisca, Barcelona'ya önerildi.

Haberin Devamı

Dembele'yi PSG'ye gönderen Barcelona'da teknik direktör Xavi, hücuma yönelik bir ismin kadroya katılmasını istedi. Sport'ta yer alan haberin detayında Barcelona, Bernardo Silva ve Neymar için girişimlerde bulundu fakat sonuç alamadı. Barcelona, Atletico Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Portekizli Joao Felix'le de görüşmelerini sürdürüyor.

İspanyol basını duyurdu Anderson Talisca, Barcelonaya önerildi

Tüm bu isimlerin dışında Barcelona'ya Suudi Arabistan'dan sürpriz bir öneri geldi. Haberde "Son günlerde kulüp, Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşı olarak sivrilen, son derece teknik bir futbolcu olan Al Nasr'dan Brezilyalı Talisca için bir teklif aldı." denildi.

Brezilyalı yıldızın Al-Nassr'dan ayrılma ihtimalinin altı çizilen haberde "Talisca gerçek bir futbol gezgini olmasına rağmen yeteneği Benfica ile Avrupa'da patladı. Türkiye'de oynadı ve Çin ligi onun için bir servet ödedi. Şimdi milyon dolarlık bir maaşla Al Nassr'a yerleşti ama Arap takımının yaptığı ve bu yaz yapmaya devam edeceği transferler nedeniyle bu yaz ayrılacak giörbi günüyor." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

İspanyol basını duyurdu Anderson Talisca, Barcelonaya önerildi

BEŞİKTAŞ TEKLİF YAPTI

Beşiktaş, Anderson Talisca için Al-Nassr'a resmi teklifte bulundu. Al-Nassr, Beşiktaş'ın teklifini geri çevirdi. Oyuncu kariyerine Suudi Arabistan'da devam etme kararı aldı. Ayrıca Cristiano Ronaldo da Talisca'nın takımda tutulmasını talep etti.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN TALISCA SÖZLERİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Anderson Talisca ile görüşme gerçekleştirdiğini ve oyuncunun Beşiktaş'a dönmek istediğini açıklamıştı. Güneş, "Talisca'yla ben de konuştum. O da gelmek istediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyondan aşağı değil. 'Orta yol bulalım gelmek istiyorum', bunları söyledi. İstek başka bir şey gerçekler başka bir şey. Bu bütçeyi verdiğiniz zaman karşılanmadığında sorun olur. Diğer takımların aldığı transferlere saygı duyuyorum. Biz elimizdekinin en iyisini yapmaya çalışacağız." sözlerini kullanmıştı.

İspanyol basını duyurdu Anderson Talisca, Barcelonaya önerildi

GÜNEŞ SON NOKTAYI KOYDU

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fatih Karagümrük maçının ardından Anderson Talisca konusuna son noktayı koydu. Güneş, "Talisca konusunda benim söylediğimde yanlışlık yok. 'Talisca sizi özledim' dedi. Ben de o zaman gel dedim. Ancak istekler ve gerçekler başka. Bildiğim kadarıyla yönetimimiz başvurdu. Onlar da vermeyi düşünmüyor ama yarın ne olur bilemeyiz tabi." dedi. 

Haberin Devamı

TALISCA İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Anderson Talisca, Şenol Güneş'in kendisiyle konuştuğu ve Beşiktaş'a geri dönmek istediği yönündeki açıklamalarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanlamıştı. Brezilyalı yıldız "Son zamanlarda çıkan yalan haberlerin aksine herhangi bir transfer görüşmesi yapmadım. Ayrıca Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada mutluyum ve kontratımı 3 yıl yeniledim. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum." demişti.

İspanyol basını duyurdu Anderson Talisca, Barcelonaya önerildi


 

Yazarlar