İtalya Serie A İtalya'da gündem Kenan Yıldız! 'O bir mücevher, gerçek bir inci'

İtalya'da gündem Kenan Yıldız! 'O bir mücevher, gerçek bir inci'

12.01.2024 - 10:00 | Son Güncellenme:

İtalya Kupası çeyrek finalinde sahasında Frosinone'yi konuk eden Juventus, Milik (3) ve Kenan Yıldız'ın golleriyle rakibini 4-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. İtalyan basını Kenan Yıldız'a övgüler yağdırdı.

İtalyada gündem Kenan Yıldız O bir mücevher, gerçek bir inci

Juventus'ta Kenan Yıldız şov devam ediyor. A Milli Takım'ın EURO 2024'te çok şey beklediği Kenan Yıldız, İtalya Kupası çeyrek finalinde Frosinone ağlarını havalandırarak oynadığı son 4 karşılaşmada 3'üncü kez gol sevinci yaşamış oldu. Juventus'un rakibini Milik (3) ve Kenan Yıldız'ın golleriyle 4-0 mağlup ederek yarı finale yükseldiği maçın ardından İtalyan basını milli yıldıza övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

İtalyada gündem Kenan Yıldız O bir mücevher, gerçek bir inci

JUVENTUS YARI FİNALDE

İtalya Kupası çeyrek final maçında Juventus ile Frosinone karşı karşıya geldi. Allianz Stadyumu'nda oynanan maçı Juventus 4-0 kazandı.

Juventus'a galibiyeti getiren golleri 11 (P), 38 ve 48. dakikalarda Arkadiusz Milik ile 61. dakikada milli yıldızımız Kenan Yıldız'dan geldi.

İlk 11'de maça çıkan Kenan Yıldız, karşılaşmada 78 dakika süre aldı. Bu sonuçla birlikte Juventus, adını bir üst tura yazdıran ekip oldu.

İtalyada gündem Kenan Yıldız O bir mücevher, gerçek bir inci

KENAN YILDIZ'A ÖVGÜLER YAĞDI

Juventus'un Frosinone'yi 4-0 mağlup ederek yarı finale yükseldiği maçın ardından İtalyan basını Kenan Yıldız'a övgüler yağdırdı. Kenan Yıldız için "O bir mücevher, gerçek bir inci' yorumları yapıldı.

İtalya'dan Kenan Yıldız için yapılan değerlendirmeler şu şekilde:

Haberin Devamı

TUTTOSPORT: KENAN YILDIZ BİR MÜCEVHER

"Juventus'un skoru 4-0'a getiren golü olağanüstüydü. Kenan Yıldız 78. dakikada oyundan alınırken tribünler tarafından ayakta alkışlandı."

İtalyada gündem Kenan Yıldız O bir mücevher, gerçek bir inci

CORRIERE DELLO SPORT: KENAN'DAN AKROBASİ GÖSTERİSİ

"Juve'de Kenan Yıldız'dan akrobasi gösterisi. Frosinone'ye attığı gol muhteşem. O bir mücevher!"

EUROSPORT ITALILA: YILDIZ HER ZAMAN PARLIYOR

"Kenan Yıldız her zaman parlıyor. Topa dokunuğu anda taraftar çıldırıyor. Onun top kontrolü tam bir zerafet. Basit ama kusursuz oynuyor. Çok soğukkanlı ve skoru 4-0'a getiren muhteşem bir gol attı. Son dört maçta üçüncü golü oldu."

CALCIOMERCATO: BUNA ALIŞMAK ZORUNDASINIZ

"Bu kez performansını olumlu kılan şey göze çarpmayan küçük şeyler. Sonra olağanüstü oyun geliyor, buna alışmak zorundasınız."

İtalyada gündem Kenan Yıldız O bir mücevher, gerçek bir inci

TUTTOMERCATO: DÜNYAYI YIKMA ARZUSU VAR

"Kenan Yıldız çok hareketli ve içinde dünyayı yıkma arzusu var. Maçın ilk yarısında pek belirgin değildi. İkinci yarıda ise Allianz Stadyumu'nda bir yıldızın doğduğunu herkese bir kez daha gösterdi. McKennie'nin asistindeki volesi gerçek bir inciydi. Ve golden sonraki sevinci Juventus taraftarı için sadece güzel anıları çağrıştırıyor."

90MİN: KLASINI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

"Kenan Yıldız skoru 4-0'a getirerek Juventus'un galibiyetini perçinleyen golü attı ve klasını bir kez daha gösterdi."

Haberin Devamı

ALLEGRI: KENAN'I RAHAT BIRAKALIM

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Frosinone maçının ardından açıklamalarda bulundu. Allegri, Kenan Yıldız'ın gerçek performansını yakalaması için onu rahat bırakmaları gerektiğini vurguladı.

Allegri, "Chiesa'yı elimizden geldiğince çabuk iyileştirmeliyiz çünkü önemli parçamız ve ona ihtiyacımız var. Yıldız iyi gelişiyor ama onu rahat bırakalım. McKennie geçen yıl Leeds'te kötü bir yıl geçirdi ve bunu telafi etmek istedi. Koşmaya devam etmeli ve bu süreçte asist yapmalı." ifadelerini kullandı.

İtalyada gündem Kenan Yıldız O bir mücevher, gerçek bir inci