Galatasaray İtalya'dan Galatasaray için Andrea Belotti iddiası!

İtalya'dan Galatasaray için Andrea Belotti iddiası!

27.12.2022 - 11:39 | Son Güncellenme:

Sezon başında Cimbom’u reddedip Roma’ya imza atan Andrea Belotti’nin haziran ayında takımdan ayrılabileceğini yazan İtalyan basını, “Galatasaray ve Fiorentina yoğun bir şekilde bu transferle ilgileniyor” ifadesini kullandı.

İtalyadan Galatasaray için Andrea Belotti iddiası

Galatasaray yönetimi bir yandan ara transfer bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Listesinde çok sayıda önemli yıldızlar olan Sarı-Kırmızılılar için İtalya'dan flaş bir iddia geldi. Çizme basınına göre Cimbom, Roma formasını giyen Andrea Belotti'nin transferiyle ilgileniyor. Sezon başında Torino ile sözleşmesi sona erdikten sonra Sarı-Kırmızılılar ile masaya oturan tecrübeli yıldız yapılan teklifi geri çevirmişti.

Haberin Devamı

BEKLENTİLERİN ALTINDA

Ardından Roma ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Belotti şu ana kadar beklentilerin çok altında kaldı. Çizme basını, "Belotti'nin sözleşmesi 2023 yılının Haziran ayında sona eriyor. Uzatma olasılığı var ama her şey ona bağlı. Ancak talipler de eksik değil. Fiorentina ve Galatasaray yoğun bir şekilde Belotti ile ilgilenmeye devam ediyor" ifadelerini kullandı. Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan 29 yaşındaki İtalyan forvet, Roma'da bu sezon 19 karşılaşmada forma giydi ve 2 gol attı. golcü futbolcu geçen sezon ise 23 karşılaşmada görev alırken 8 gol ve 1 asistle 9 gole katkıda bulunmuştu.

44 KEZ MİLLİ TAKIMDA OYNADI

Andrea Belotti için şimdiye kadar 14.4 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Palermo ve Torino'nun da formasını giyen tecrübeli futbolcu, 44 kez İtalya Milli Takımı'nda oynayıp 12 kez fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

190 GOLE KATKI YAPTI

Kariyeri boyunca 407 maçta görev yapan Andrea Belotti 160 gol atıp 35 de asiste imza attı. İtalyan forvet güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile tanınan bir isim.