Voleybol İtalyan basını yazdı: Fenerbahçe Opet için Melissa Vargas şansı doğdu!

İtalyan basını yazdı: Fenerbahçe Opet için Melissa Vargas şansı doğdu!

31.01.2024 - 16:57 | Son Güncellenme:

Çin ekibi Tianjin'de forma giyen Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye transfer hikayesinde bir gelişme daha yaşandı. İtalyan basının iddiasına göre sarı-lacivertli takımın bir şansı bulunuyor.

İtalyan basını yazdı: Fenerbahçe Opet için Melissa Vargas şansı doğdu

Filenin Sultanları ile yaz boyunca 3 turnuvada mücadele eden ve 3 şampiyonluk yaşayan Melissa Vargas, sezon başında Tianjin'e transfer oldu. Çin kulübünde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen milli pasör çaprazının Türkiye gelip gelemeyeceği konusunda sıcak gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

VARGAS'I ERKEN BIRAKMAYI KABUL ETTİ
Volley NEWS kaynaklarına göre Tianjin, Çin Süper Ligi'nin şampiyonluk finali hala devam etmesine rağmen Vargas'ı erken "serbest bırakmayı" kabul etti. Melissa Vargas'ın menajeri, Tianjin ile oyuncunun Çin Ligi sona ermeden serbest bırakılması için anlaşmaya vardı.

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLAYABİLİR İDDİASI
Milli yıldız omuz sakatlığı nedeniyle Çin'de maçlara çıkamıyordu. Vargas sezonun geri kalanında Fenerbahçe Opet tarafından resmi olarak tescil edilebilir.

TÜRKİYE'YE DÖNÜŞÜ EN ERKEN 4 ŞUBAT'TA
Ancak Vargas final serisinin sonuna kadar Çin'de kalacak. Dördüncü maç 3 Şubat eğer seri uzarsa 5. maç da 6 Şubat'ta oynanacak. Vargas final serisi bittikten sonra Türkiye'ye dönecek.

Haberin Devamı

İtalyan basını yazdı: Fenerbahçe Opet için Melissa Vargas şansı doğdu

ANTRENMANLARA BAŞLADI
Çin kulübüne transferi sonrasında resmi maçlarda sakatlığı nedeniyle görev alamayan Vargas'ın geleceği merak ediliyordu. Tianjin'de Melissa Vargas smaç ve savunma antrenmanlarına başladı.

3 YILLIK ANLAŞMA
Melissa Vargas’ın menajerlik şirketi SB Community’den yapılan açıklamada; “Melissa Vargas 2025/2026 sezonu sonuna kadar oynayacağı Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’a geldi.” ifadeleri kullanıldı.

Vargas ilk açıklamasında “Herkesin böyle iyi ve yardımsever olduğu bir takımda oynamaktan ve burada olmaktan mutluyum.” ifadelerini kullandı.