SkorerItandje’ye ‘saygısızlık’ cezası

Itandje’ye ‘saygısızlık’ cezası

19.04.2009 - 00:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın sezon başında İstanbul’a getirmesine rağmen menajeriyle yaşanan sorunlar yüzünden anlaşamadığı Liverpool’un kalecisi Charles Itandje’ye saygısızlık yaptığı gerekçesiyle kulübünden 14 günlük kadro dışı cezası geldi.

Itandje’ye ‘saygısızlık’ cezası

 Fransız file bekçisi, 15 Nisan 1989’da Nottingham Forrest ile oynanan maçta 96 Liverpool taraftarının statta meydana gelen sıkışıklık sonucu hayatlarını kaybettiği ve tarihe “Hillsborough Faciası” olarak geçen olayın yıldönümünde Anfield Road’da düzenlenen anma töreninde şaka yaparken ve gülerken kameralara yakalanınca kulüp yöneticilerinin ve taraftarların büyük tepkisini çekti. Hakkında soruşturma açılan Itandje’nin, Liverpool tarafından satış listesine koyulacağı belirtildi.

KEŞFETYENİ
Yıllar önce ölümden döndü yürek yakan paylaşım! 'Ben anneme bakacaktım'
Yıllar önce ölümden döndü yürek yakan paylaşım! 'Ben anneme bakacaktım'

Cadde | 06.05.2025 - 07:33

Diyarbakır'da 2015 yılında bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve ağır yaralanan Mutlu Kaya'dan duygusal paylaşım geldi.

Yazarlar