Dünyadan Futbol James Rodriguez'den Katar itirafı! 'Korkmuştum'

James Rodriguez'den Katar itirafı! 'Korkmuştum'

27.12.2023 - 19:59 | Son Güncellenme:

Sao Paulo forması giyen James Rodriguez, kariyeri hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

James Rodriguezden Katar itirafı Korkmuştum

Brezilya Serie A ekiplerinden Sao Paulo'da kariyerini sürdüren James Rodriguez, Katar'da oynadığı dönemle ilgili konuştu. Katar'a adapte olmakta zorlandığını belirten Kolombiyalı orta saha, "Katar'da yaşam ve kültür çok zor, uyum sağlamanın zor olduğu bir ülkeydi" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Duş alırken giyinik olduğunu belirten James Rodriguez, "Futbolda duş alırken herkesin çıplak olduğunu biliyorsunuz ama takım arkadaşlarım bana 'Bunu böyle yapamazsın' dediler. Korkmuştum" diye konuştu.

Elle yemek yemenin kendisi için zor olduğunu vurgulayan James Rodriguez, "Orada herkes elleriyle yemek yiyor, bu benim için zordu. Bunu benimle paylaştılar ve ben de 'Hayır, teşekkürler' dedim. "Çatal bıçak istedim, bana 'Hayır, sende elinle yiyeceksin' dediler ve ben de 'Siz delisiniz, elimle yemek yemeyeceğim' cevabını verdim" ifadelerini kullandı.

Bayern Münih günleriyle ilgili konuşan Kolombiyalı orta saha, "Orası soğuk. Her ne kadar Bayern Münih'te bana olağanüstü davranılmış olsa da Almanlar da soğuk insanlar. Sabah 9'da antrenmana gittiğim günler oldu, arabayı çalıştırdım ve sıcaklık -28'di. Benim burada ne işim var? Münih yaşam kalitesi çok olan bir şehir ama yapamadım" dedi.

Haberin Devamı

Envigado altyapısında futbola başlayan James Rodriguez daha sonra Banfield, Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton, Al Rayyan, Olimpiakos ve Sao Paulo formaları giydi. Kolombiya Milli Takımı'nda 96 müsabakada şans bulan James Rodriguez, 27 kez gol sevinci yaşadı.