Beşiktaş Jamilu Collins hamlesi

Jamilu Collins hamlesi

28.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Boyd ve Douglas'ı renklerine katan Beşiktaş, sol bek Collins için önce kiralama teklifi yapacak. Siyah-beyazlıların bu önerinin kabul edilmemesi halinde bonservis bedeli vermeyi göze aldığı vurgulandı.

Jamilu Collins hamlesi

Transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılarda adımlar atılıyor. Tyler Boyd ve Douglas transferlerinden sonra rotasını diğer mevkilere çeviren Beşiktaş Yönetimi, Paderborn’da oynayan Jamilu Collins’in işini bitirmek için harekete geçti.

Haberin Devamı

24 yaşındaki yıldız için menajerler aracılığıyla Alman kulübüne teklif gönderen yönetim, işin boyutunu daha da ileriye taşımaya karar verdi.
Abdullah Avcı’nın mutlaka alınmasını istediği genç sol bek için kiralama teklifinde bulunan yönetimin, bu teklifin kabul edilmemesi halinde bonservis bedeli vermeyi göze aldığı vurgulandı. Ofansif yönü iyi olduğu için Nijeryalı savunmacıyı isteyen Avcı’nın, Adriano’nun o kanattaki hücum varyasyonlarını aratmamaya çalışacağı belirtildi.

Stoper arayışlarını da sürdürmesine rağmen henüz bir isim üzerinde uzlaşılmaması nedeniyle, Beşiktaş Yönetimi ilk olarak sol bek transferini bitirmeye çalışacak.

Yazarlar