Skorer Jardel’i istemedim

Jardel’i istemedim

28.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Fatih Terim, Brezilyalı golcünün Fiorentina’ya alması için kendisine önerildiğini belirtti, "Ceza sahası oyuncusu diye almadım" dedi

Jardel’i istemedim




Galatasaray’ın büyük umutlarla ve astronomik fiyata aldığı Jardel’in daha önce Fiorentina’nın gündemine geldiği, ancak Teknik Direktör Fatih Terim tarafından veto edildiği öğrenildi.
Fiorentinalı yöneticilerin, Arjantinli Batistuta’nın ayrılması üzerine Terim’e bir liste verdikleri ve en başına da Brezilyalı futbolcunun ismini yazdıkları belirtildi.
Ancak Terim, “Jardel ceza sahası futbolcusu. Ben on sekiz topçusu istemiyorum" diyerek ismini sildi, Mallorca’dan Tristan, Barcelona’dan Dani ve Benfica’dan Nuno Gomes’i tercih etti.
Bunun üzerine harekete geçen İtalyan kulübü de Portekizli Nuno Gomes’i aldı.

Hazırlıklar sürüyor

Bu arada Fiorentina’nın Avusturya’daki kampı son hızıyla sürüyor. Terim, antrenmanlar sırasında futbolcularını sürekli ayağa pas, topu çabuk kullanma ve pres yapmaları konusunda uyarıyor.
Fiorentina’nın Portekizli yıldızı Rui Costa, yeni transfer Nuno Gomes ve Di Livio izinli oldukları için henüz çalışmalara katılmadılar. Bu futbolcularla birlikte yeni evlenen kaleci Toldo, Floransa’da 5 Ağustos’ta başlayacak ikinci etap çalışmalarına iştirak edecekler.
Fiorentina ilk hazırlık maçını 31 Temmuz’da yapacak.