Trabzonspor Jason Denayer transferinde ters köşe! Galatasaray derken Süper Lig devine...

Jason Denayer transferinde ters köşe! Galatasaray derken Süper Lig devine...

15.07.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da 2017-18 sezonunda forma giyen yıldız oyuncu transferin gözdesi haline geldi. Sarı-kırmızılı takımla İstanbul'da bir görüşme yapan başarılı savunmacı için Süper Lig devi girişimlere başladı.

Jason Denayer transferinde ters köşe Galatasaray derken Süper Lig devine...

Lyon'la olan sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu konumunda bulunan Jason Denayer'e teklif yağıyor. Belçikalı savunmacıya Süper Lig devlerinin yanı sıra Fransa'dan Rennes, İspanya'dan Celta Vigo, Sevilla, Valencia, Villarreal gibi takımların da talip oldukları öğrenildi.

Haberin Devamı

Jason Denayer transferinde ters köşe Galatasaray derken Süper Lig devine...

2017-18 SEZONUNDA G.SARAY'DA KİRALIK OYNADI

27 yaşındaki oyuncu 2017'de kiralık olarak geldiği Galatasaray'da savunmadaki performansıyla dikkat çekmişti. 1 yıl sonra Manchester City, 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Belçikalı defans oyuncusunu Lyon'a satmıştı. 

101 MAÇTA 6 GOL, 2 ASİST

Ligue 1 kariyerinde 101 maça çıkan ve eski Beşiktaşlı Marcelo ile birlikte uyumuyla dikkat çeken yıldız oyuncu, 6 kez ağları havalandırırken, 2 de gol pası verdi. Fransız ekibinde 4 yıllık kontratını tamamlayan Jason Denayer boşa çıkmış, İstanbul'da Galatasaray'la bir görüşme gerçekleştirmişti. 

TRABZONSPOR'DA DENAYER SESLERİ

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Savunma hattına güçlü bir takviye yapmak isteyen ve bir süredir stoper arayışlarına devam eden bordo-mavililerde Jason Denayer ismi ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Jason Denayer transferinde ters köşe Galatasaray derken Süper Lig devine...

EN CİDDİ ADAY

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Avrupa kupalarını düşünerek geniş bir stoper rotasyonu istemesi sebebiyle çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu zamana kadar Boyata, Kaan Ayhan ve Boateng gibi tecrübeli isimlerle adı geçen Trabzonspor son olarak Belçikalı oyuncuyu listeye aldı. Şu anda kulüpsüz olan 27 yaşındaki futbolcu için bordo-mavililerin en ciddi aday olduğu belirtildi.

GİRİŞİMLER BAŞLADI

Adı Galatasaray’la da geçen Belçikalı stoper konusunda girişimlerin olduğu savunuldu. Denayer’in de Trabzonspor’da oynamaya sıcak baktığı ve Süper Lig’e geri dönmek istediği vurgulandı. Son olarak Fransa’nın Olympique Lyon kulübünde oynayan Jason Denayer için kısa sürede gelişmelerin yaşanması bekleniyor.