Futbol Jesus'un takımı acımadı! 9-0'lık tarihi zafer

Jesus'un takımı acımadı! 9-0'lık tarihi zafer

26.11.2023 - 11:13 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Al Hilal'in başına geçen Jorge Jesus takımıyla adeta fırtına gibi esiyor. Jesus'un takımı ligde tarihi bir skorla kazandı.

Jesusun takımı acımadı 9-0lık tarihi zafer

Suudi Arabistan Pro Lig 14. hafta maçında Al Hilal, Al Hazem ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, sahadan 9-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ
Jorge Jesus liderliğindeki Al Hilal, bu sezon henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde 14 maçta yalnızca 2 beraberlik alan Al Hilal, Kral Kupası'nda da adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Karşılaşmada Al Hilal'in gollerini 14. dakikada Aleksandar Mitrovic, 32. dakiada Muhammed Kanno, 43. dakikada Muhammed Al Qahtani, 52 ve 55'te Malcom, 79. dakikada Saleh Al Shehri, 81. dakikada Muhammed Al Burayk, 85. dakikada Malcom ve 90. dakikada Sergej Milinkovic-Savic attı.

Bu sonucun ardından Al Hilal, 38 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü. Al Hazem, 7 puanda kaldı.

REKORU EGALE ETTİ
Rakibi Al Hazm'ı 9-0 mağluo eden Al Hilal, kulüp kariyerinin en farklı galibiyetini tekrar etti. Suudi Arabistan ekibi daha önce de 2018-19 sezonunda Kral Kupas mücadelesinde karşılaştığı rakibi Al Deraa'yı 9-0 mağlup etmişti.

Haberin Devamı

NEYMAR SEZONU KAPATTI
Sezon başında 80 milyon Euro karşılığında Neymar'ı transfer eden Arap kulübü sakatlık haberiyle sarsılmıştı. Brezilyalı futbolcu sezonu kapattı.

Yazarlar