Fenerbahçe Jorge Jesus'tan itiraf! 'Bırakmak zorunda kaldık'

Jorge Jesus'tan itiraf! 'Bırakmak zorunda kaldık'

12.10.2022 - 19:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak AEK Larnaca mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesustan itiraf Bırakmak zorunda kaldık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Miguel Crespo, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak AEK Larnaca mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

BATSHUAYI KADRODA
Sarı-lacivertliler yarın akşam deplasmanda Güney Kıbrıs ekibi AEK Larnaca ile karşılaşacak. Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre kamp kadrosunda Luan Peres, Willian Arao, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King yer almadı.

Soğuk algınlığı bulunan ve son antrenmana katılmayan Belçikalı golcü Michy Batshuayi ise kadroda yerini aldı.

 

FENERBAHÇE'NİN KADROSU

Fenerbahçe'nin kadrosu şu şekilde: Altay Bayındır, Osman Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat, Bright Osayi-Samuel, Yiğit Efe Demir, Attila Szalai, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Emre Mor, Lincoln Henrique, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Enner Valencia, Joao Pedro, Michy Batshuayi.

Haberin Devamı

'RAKİBİMİZİN GRUPTAN ÇIKMA ÜMİDİ VAR'
"Crespo'nun da belirttikleri çerçevesinde zor bir maç bekliyoruz. Çünkü rakibimizin gruptan çıkmak için ümidi var. Grupta iyi sonuç aldılar. Yarın bütün bunların çerçevesinde galip gelmeyi umuyoruz. Ama belirtmiş olduğumuz gibi zor bir maç bizi"

"Takımımızda sakat oyuncular var. Bu da hem Avrupa'da hem de ligde mücadele etmenin sonucu. 3 günde bir maç yaptığınızda bu tarz sonuçları olabiliyor."

"ROTASYON YAPMA İMKANIMIZ OLMAYACAK"
"Yarınki maçta daha önce yaptığımız gibi çok rotasyon yapma imkanımız olmayacak. Birçok oyuncumuzu İstanbul'da bırakmak zorunda kaldık. Ama fiziksel olarak müsait oyuncularla başlayıp, galibiyetle ayrılıp, tur atlamak için güzel bir adım atmak istiyoruz"

"Grubumuz çok dengeli bir grup. Herkesin hala şansı devam ediyor. Yarın galip gelirsek, gruptan çıkma anlamında büyük bir adım olacak. Bu yüzden buraya geldik. İyi bir sonuç alıp, galip gelip belki de gruptan çıkmayı garantileyeceğiz"

"Bu maça sadece sportif çerçevede bakıyoruz. Politik çerçevede bakmıyoruz"

"SZALAI İÇİN KARARI YARIN VERECEĞİM"
"Şu bir gerek ki, Luan Peres'in sakatlığı Attila Szalai'nin rotasyonu için kötü oldu. Yarınki maç Attila için dinlenme maçı olacak mı bunun kararını yarın vereceğim. Batshuayi'nin bir hastalığı var. Yarınki durumuna göre onun için de karar vereceğiz."

Haberin Devamı


CRESPO: YARIŞMACI BİR FUTBOLCUYUM
Son dönemde yükselen performansıyla dikkat çeken Miguel Crespo: "Performansım arttığı için mutluyum. Çalışmalarımı en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Yarışmacı bir oyuncuyum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Benim için en önemlisi takıma yardım etmek. Ben her zaman oynamaya hazırım. Takım arkadaşlarım da öyle. Hocamız hangi oyuncuyu oynatırsa, elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz." dedi.