Futbol Dirk Kuyt'dan destek mesajı: Kalbim paramparça oluyor

Dirk Kuyt'dan destek mesajı: Kalbim paramparça oluyor

07.02.2023 - 22:20 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası futbol dünyasından Türkiye'ye destek mesajları gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Dirk Kuytdan destek mesajı: Kalbim paramparça oluyor

İtalya ekiplerinden Roma'nın Teknik Direktörü Jose Mourinho, Türkiye'de ve Suriye'de yaşanan depremlerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Teknik Direktör Fatih Terim ile fotoğrafını paylaşan Jose Mourinho, "Türk ve Suriyeli kardeşlerimi sevgiyle kucaklıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mourinho'nun yanı sıra futbol dünyasından Dirk Kuyt, Ronaldinho ve Virgil Van Dijk da Türkiye için destek mesajı paylaştı. 

DİRK KUYT: KALBİM PARAMPARÇA OLUYOR

"Türk kardeşlerimin yaşadığı acı olayı yakından takip ediyorum. Her gördüğüm görüntüde kalbim paramparça oluyor. İkinci evim olarak gördüğüm Türkiye ve güzel insanlarına çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum."

VAN DİJK: BÜYÜK ÜZÜNTÜYLE DUYDUM

"Türkiye ve Suriye'deki doğal afet haberini büyük üzüntüyle duydum. Tüm düşüncem depremden etkilenenlerle birlikte."

RONALDİNHO: SİZİN İÇİN DUA EDİYORUM

"Depremlerden etkilenen herkese başsağlığı ve hayatta kalanları kurtarmaya çalışanlara güç ve kuvvet diliyorum. Sizin için dua ediyorum"

Yazarlar