Beşiktaş Josef'ten Beşiktaş'a kötü haber! Ünlü yıldız gelmiyor: Elimizden geleni yaptık ama...

Josef'ten Beşiktaş'a kötü haber! Ünlü yıldız gelmiyor: Elimizden geleni yaptık ama...

27.07.2023 - 15:11 | Son Güncellenme:

Üç ayrı kulvarda mücadele eden ve şu ana kadar rakiplerine oranla sessiz bir transfer dönemi geçiren Beşiktaş'a bir kötü haber de Josef de Souza'dan geldi.

Joseften Beşiktaşa kötü haber Ünlü yıldız gelmiyor: Elimizden geleni yaptık ama...

Transferde şu ana kadar Amartey, Onana ve Emrecan Bulut'u transfer eden Beşiktaş, Halil'i Galatasaray'a Tadic'i ise Fenerbahçe'ye kaptırmıştı. Orta saha için başka futbolculara rotayı çeviren Siyah-Beyazlılar bir dünya yıldızını listesine eklemişti ancak kötü haberi eski Beşiktaşlı Josef verdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

KARTAL TİRANA MAÇINA HAZIR

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Arnavutluk temsilcisi KF Tirana ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını Ümraniye’de bulunan Nevzat Demir Tesisleri’nde ilk bölümü basına açık olarak gerçekleşen antrenman ile tamamladı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Top kapma ve kısa alanda paslaşma ile ilk bölümü tamamlanan idmanın basına kapalı kısmında ise KF Tirana maçının taktiğine çalışıldı.

JOSEF KÖTÜ HABERİ VERDİ

Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, bir süre önce gündemine gelen Brezilyalı yıldız Coutinho'nun transferi için uğraşıyordu. Hatta devreye eski Beşiktaşlı Josef de girmişti. Ancak Josef de Souza Coutinho'nun Türkiye'ye gelmek istemediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Joseften Beşiktaşa kötü haber Ünlü yıldız gelmiyor: Elimizden geleni yaptık ama...

'ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK AMA OLMADI'

Josef de Souza, "Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Beşiktaş ve Ceyhun denedi. Coutinho, Türkiye'ye gitmiyor, onun başka planları var ve ona saygı duyuyorum." diyerek kötü haberi verdi. Josef ayrıca taraftarın Talisca sorusuna da "İmkanı yok" karşılığını verdi.

ALEX TEİXEİRA İÇİN DE YARDIMCI OLMUŞTU

2021/22 sezonu öncesinde Beşiktaş, yine Brezilyalı Alex Teixeira'ya talip olmuş, bu transferde yakın arkadaşı olan Josef etkin rol oynamıştı. Teixeira'ya Beşiktaş hakkında bilgi veren Josef, Brezilyalı futbolcuya kartal pençesi yaptırarak fotoğraf çektirmişti.