Galatasaray Josef'ten Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası olay paylaşım! Taraftarlar çıldırdı

Josef'ten Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası olay paylaşım! Taraftarlar çıldırdı

22.10.2023 - 11:49 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-kırmızılı ekip 2-1'lik skorla kazandı. Maçın ardından eski Beşiktaş oyuncusu olan Josef de Souza, sosyal medyadan olay bir yorumda bulundu. Bu yorumu gören Galatasaray taraftarı, Brezilyalı futbolcuya sert bir tepki gösterdi.

Joseften Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası olay paylaşım Taraftarlar çıldırdı

Galatasaray ve Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında kozlarını paylaştı. Rams Park'ta oynanan müsabakayı sarı-kırmızılı ekip Icardi'nin golleriyle 2-1 kazandı. Maçın ardından geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Josef de Souza'dan olay bir yorum geldi.

Haberin Devamı

SOUZA'DAN OLAY YORUM

2020-2021 yılında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Josef de Souza, Mart ayında takımdan ayrıldı ve Çin Ligi temsilcisi BJ Guoan'a transfer oldu. Brezilyalı futbolcu, dün oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçının ardından sosyal medyadan olay bir yorum yaptı. 68 milyon takipçisi olan bir spor hesabının yaptığı Icardi paylaşımına yorum yapan Souza, "PenaltiSaray" ifadesini kullandı.

Joseften Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası olay paylaşım Taraftarlar çıldırdı

TARAFTAR ÇILDIRDI

Josef de Souza'nın bu paylaşımını Beşiktaşlı taraftarlar kısa sürede beğeni yağmuruna tutarken, Galatasaray taraftarları ise sert bir tepki verdi.

ÇİN'E GİTTİ

2015'te Fenerbahçe formasıyla ülkemize 'Merhaba' diyen, tam 8 milyon Euro'luk bonservisiyle büyük umutlar beslenen Josef de Souza, Sarı-Lacivertliler'de beklentileri karşılamıştı. 2018'de yani 3 yıllık Türkiye macerası sonrasında ise 12 milyon Euro'ya Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli'ye transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Ancak Brezilyalı futbolcunun, Türkiye hasreti çok uzun sürmedi. 2 yıl sonra bu kez Beşiktaş formasıyla ülkemize dönen Sambacı geçen sezonun ikinci devresinde Siyah-Beyazlılar için kendisini yetersiz gördüğünü söyleyerek Çin ekibi Beijing Guoan'a imza atmıştı.

Joseften Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası olay paylaşım Taraftarlar çıldırdı

Yazarlar