Galatasaray Juan Mata'dan Galatasaray'a duygusal veda!

Juan Mata'dan Galatasaray'a duygusal veda!

01.07.2023 - 15:50 | Son Güncellenme:

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu Juan Mata, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı ekibe veda etti.

Juan Matadan Galatasaraya duygusal veda

Sezon başında Manchester United'la sözleşmesi bittikten sonra Sarı-Kırmızılı takıma transfer olan Juan Mata, sözleşmesinin sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı ekibe veda etti. 

Haberin Devamı

Kariyerinde Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, UEFA Kupası şampiyonluğu bulunan Mata ilk lig şampiyonluğunu Galatasaray'da yaşamıştı.

18 kez Galatasaray forması giyen ve 3 gol, 1 asistlik performans ortaya koyan Juan Mata sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Galatasaray'a veda etti.

Juan Mata'nın paylaşımı şu şekilde: 

"Bittiği için üzülmüyorum, olduğu için mutluyum."

"Sonsuza kadar bu ailenin bir parçası olduğum için çok gururluyum. Stadyumumuzda ve deplasman maçlarımızda yarattığınız atmosfer rakipsiz, bunu size söyleyebilirim. HER ZAMAN evimizde oynuyormuşuz gibi hissettiriyor. Hiç şüphesiz dünyanın en iyi hayranlarından birisin. Bana ve aileme her yerde gösterdiğiniz sevgi için tüm kalbimle teşekkürler: sokaklarda, stadyumda, antrenman sahasında… Siz eşsizsiniz ve kulüp için vazgeçilmezsiniz. Hepinize hak ettiğiniz mutlu anları diliyorum. Seni asla unutmayacağım!"

Haberin Devamı

Juan Matadan Galatasaraya duygusal veda

Kulüpteki herkese:

Cim Bom ailem. Muhteşem hayranlarımızla birlikte bu organizasyonu özel kılıyorsunuz. Bağlılığınız, profesyonelliğiniz ve en önemlisi rozete olan sevginiz ve sadakatiniz sayesinde ülkedeki en iyi takımız. Bu kulübü daha iyi hale getirmek için zaman ayıran ve biz oyuncular için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışan hepinize çok teşekkür ederim. Yakında görüşürüz! Başkan Sayın Dursun Özbek, bana muhteşem kulübünüzde oynama fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Erden Timur'a özel teşekkürler, Galatasaray'a olan sevginiz ve bu organizasyonu daha da ileriye götürme azminiz takdire şayan. Vizyonunuz kulübü ileriye taşıyacak. Sen iyi bir adamsın ve bu benim için en önemli şey.

Takım arkadaşlarıma:

Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Pek çok farklı soyunma odasında bulundum, birçok oyuncuyla oynadım ama sahip olduğumuz dostluk ve bu sezon kurmayı başardığım ömür boyu arkadaşlarım, asla unutamayacağım bir şey. Özeldi. Aramızda yarattığımız atmosferin bizi şampiyon yaptığına yürekten inanıyorum. Takım olarak zorlukların üstesinden geldik ve bununla gurur duymalıyız. Aynı amaç için özverili bir şekilde birlikte çalışabildik ve bu, başarımızın anahtarıydı. Seni özleyeceğim! Hepinize en iyi dileklerimle, lütfen Şampiyonlar Ligi'ni Nef Stadı'na getirin! Bana kaçırdığım kupayı verdiğin için teşekkürler Mauro Icardi, ama yine de bana serbest vuruş bahislerimizden borçlusun.

Haberin Devamı

Okan Buruk'tan Mata'ya: Her şey için teşekkürler

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İspanyol yıldıza sosyal medya hesabından veda etti. Başarılı teknik adam paylaşımında "Thank you for everthing (Her şey için teşekkürler)" ifadelerini kullandı.