Adana Demirspor ÖZEL | Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Edinson Cavani açıklaması

ÖZEL | Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Edinson Cavani açıklaması

01.07.2023 - 12:39 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'un La Liga ekibi Valencia'dan ayrılması beklenen Uruguaylı golcü ile temas kurduğu ileri sürüldü. Başkan Murat Sancak konuyla ilgili olarak Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.

ÖZEL | Adana Demirspor Başkanı Murat Sancaktan Edinson Cavani açıklaması

Bu sezon Avrupa Konferans Ligi'nde boy göstermeye hazırlanan Adana Demirspor, teknik direktörlüğe Patrick Kluivert'ı getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Patrick Kluivert ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır." 

Haberin Devamı

EDINSON CAVANI İDDİASI

Mavi-lacivertli kulübün; Napoli, PSG ve Manchester United gibi devlerin formasını giyen Edinson Cavani için harekete geçtiği ileri sürüldü. İspanyol Estadio Deportivo'da yer alan haberde; Adana temsilcisi Cavani'nin kardeşi olan ve aynı zamanda menajerliğini yapan Nando Guglielmone ile temas kurduğu iddia edildi.

ÖZEL | Adana Demirspor Başkanı Murat Sancaktan Edinson Cavani açıklaması

VALENCIA'DAN AYRILMAK İSTİYOR

Şu anda La Liga ekiplerinden Valencia ile 1 senelik daha sözleşmesi bulunan Uruguaylı futbolcunun, takımdan ayrılma ihtimali bir hayli yüksek.

BAŞKAN SANCAK: ŞU ŞARTLARDA CAVANI'Yİ ALAMAYIZ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, iddiaların ardından Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Cavani'nin transfer gündemlerine geldiğini ifade eden Sancak, "Ama bu şartlarda alamayız. Ekonomik olarak maliyeti çok yüksek. Büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gidecek" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

 

Yazarlar