Fenerbahçe Kadıköy'de müthiş destek

Kadıköy'de müthiş destek

01.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şampiyonluk yarışında sezonun en kritik maçına çıkan Fenerbahçe’ye taraftarları tam destek verdi.

Kadıköyde müthiş destek

Şampiyonluk yarışında sezonun en kritik maçına çıkan Fenerbahçe’ye taraftarları tam destek verdi. Kombine devri sayesinde tribünlerde boş koltuk kalmadı. Sarı-lacivertli taraftarlar, maçın başlamasına bir saat kala tribünleri doldurmaya başladı.

Haberin Devamı

Yoğun tezahüratlar eşliğinde takımlarına destek olan taraftarlar, takımların ısınmaya çıktığı andan itibaren bir an bile susmadı. Maç boyunca da takımlarına sürekli destek olan tribünler bu sefer farklı bir yol izledi.

Geçtiğimiz derbilerde ve büyük maçlarda tribünde koreografi şov yaparak dikkat çeken taraftarlar, bu sefer herhangi bir hazırlık yapmadı.

Özel misafirler

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı konuk ettiği derbide özel misafirler yer aldı. Diyarbakır’ın Sur ilçesinden 40 ilkokul öğrencisi ve 5 öğretmen derbiyi statta takip etti. Sarı-lacivertli kulübün özel davetlisi olarak karşılaşmaya getirilen misafirler, gün boyu yakın ilgi gördü.

Sabah saatlerinde ilk olarak Fenerium’dan Fenerbahçe forması hediye edilen öğrenciler, gün içinde de kulüp tarafından ağırlandı. Daha sonra stat içerisinde bir de hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler ve öğretmenler Fenerium üst tribününde 90 dakikayı izledi.

Haberin Devamı

Taraftara özgürlük!

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa ile oynadığı lig maçında kötü ve çirkin tezahürattan dolayı e biletleri bloke edilen taraftarların itirazlarına karar maçın başlamasına 45 dakika kala çıktı.

İtirazı yapan ve taraftarlara öncülük eden Fenerbahçeliler Derneği yaptığı açıklamada, itirazların sonuç bulduğunu ve taraftarların blokelerinin kaldırıldığını duyurdu. Fener’in twitterdan yaptığı açıklamada, “2. Tüketici Mahkemesi, tedbir kararı alan taraftarların ebilet blokelerini kaldırdı ve stada giriş sağlandı” denildi. Ayrıca sadece mahkemeye itiraz eden taraftarların blokelerinin kaldırıldığı ve diğer itiraz etmeyenlere herhangi bir işlem olmadığı da duyuruldu.

Öte yandan, kombineleri kullanamayacak taraftarlar, kombinelerini başkalarına gün boyunca devretti. Okul Açık, Migros ve Maraton üst tribünlerinde yaşanan bu durumla alakalı taraftarlar maç gününde stat çevresinde uzun kuyruklar oluşturdu. Taraftar desteğinden mahrum kalmak istemeyen sarı-lacivertli kulüp devir işlemleri sayesinde beklediği desteği aldı.

Maçın başlamasına 3 saat kala stat çevresi neredeyse tamamen doldu. Devir işlemleri için gişelerde uzun kuyruklar oluştu. Hafta içi ve mesai saatleri olmasına rağmen stat etrafında ciddi bir kalabalık hakimdi.