Fenerbahçe Kafkas'tan Volkan açıklaması!

Kafkas'tan Volkan açıklaması!

18.10.2015 - 20:30 | Son Güncellenme:

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kafkastan Volkan açıklaması

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenebahçe'ye 1-0 yenildikleri maçta girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Tolunay Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sahalarında maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Oyunun genelinde belli ilkeler ve prensipler üzerinde oynamaya çalışan Kayserispor olduğunu belirten Kafkas, "Aslında oynadığımız oyunla aldığımız sonuçlar doğru orantılı değil. Bugün oyuncularım çok iyi mücadele ettiler, belli taktik anlayışında oynadılar. Hem hızlı oynamaya çalıştık hem pres yaptık. Bunda da oyunun büyük bölümünde başarılı olduk" diye konuştu.

Fenerbahçe ile aralarında kalite farkı olduğuna dikkati çeken Kafkas, "Tabi kalite farkı var maalesef, bu kalite farkının da oyuncuların ortaya çıkarması kadar doğal bir şey yok. Rakip güzel bir frikik golü attı. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik, aynı pozisyonları Fenerbahçe bulsaydı mutlaka değerlendirirdi. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Maçın hakemi Mete Kalkavan'ı da eleştiren tecrübeli teknik adam, Kalkavan'ın bütün oyunculara eşit mesafede olması gerektiğini savundu.

Volkan Demirel açıklaması

Tolunay Kafkas, maçın son anlarında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile yaşanılan gerginliğin sorulması üzerine, "Maçta bunlar oluyor. Ben de oyunculuğum döneminde hatalar yaptım. Volkan hem milli takımın hem kendi kulübünün önemli, değerli bir futbolcusu. Oluyor zaman zaman. Maçtan sonra da geldi sarıldı. Bu tip şeyleri uzatmamak gerek" yanıtı verdi.

Tolunay Kafkas, dar ve kısıtlı bir kadroları olduğunu vurgulayarak, kalite yetersizliğinden yakındı.