Şampiyonlar Ligi Kamil Grabara skandala imza atmıştı! Galatasaray'dan UEFA'ya başvuru

Kamil Grabara skandala imza atmıştı! Galatasaray'dan UEFA'ya başvuru

21.09.2023 - 14:51 | Son Güncellenme:

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda dün akşam Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaştı. 2-2'lik beraberlikle biten maçtan önce yaptığı açıklamalarla Galatasaray taraftarını kızdıran Kamil Grabara maçtan sonra skandal bir paylaşımda bulundu. Galatasaray bu skandal paylaşımın ardından harekete geçti.

Kamil Grabara skandala imza atmıştı Galatasaraydan UEFAya başvuru

Galatasaray ile Kopenhag'ın karşı karşıya geldiği maçın öncesinde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Kopenhag kalecisi Kamil Grabara, maçın ardından yaptığı skandal paylaşımla tepki çekmişti. Galatasaray, Grabara'nın skandal paylaşımının ardından harekete geçti. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Haberin Devamı

GRABARA: F.BAHÇE TARAFTARININ DAHA İYİ OLDUĞUNU DUYDUM

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun açılış maçında Kopenhag’la oynayacağı maç öncesinde rakip takımın kalecisi Kamil Grabara, “İlk kez böyle bir takıma karşı ve ilk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız. Bu tarz atmosferlere alışığız. Bir arkadaşımdan da Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamalar sosyal medyada Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdırırken dün de RAMS Park’ta Galatasaraylılar, genç eldivene tepki gösterdi.

Kamil Grabara skandala imza atmıştı Galatasaraydan UEFAya başvuru

MAÇTAN SONRA SKANDAL PAYLAŞIM: B*K ÇUKURU

Tepki, maç boyu devam ederken taraftarın hedefindeki isim olan Kamil Grabara'dan 90 dakikanın ardından skandal bir hamle geldi. Polonyalı kaleci, kişisel sosyal medya hesabından takım arkadaşlarıyla olan fotoğrafı paylaşırken şu notu düştü: Bu b*k çukurundan üç puanla ayrılmayı hak etmiştik ama hayat bu, devam edeceğiz.

Haberin Devamı

GRABARA'NIN EŞİ TEHDİT MESAJLARINI PAYLAŞTI

Öte yandan Kamil Grabara'nın eşi sosyal medya hesabından kendisine gelen mesajları paylaştı. Galatasaray maçı sonrasında bir çok kullanıcının küfürlü ve tehdit yazılarını paylaşan Dominika Robak, “Nasıl bir dünyada yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kamil Grabara skandala imza atmıştı Galatasaraydan UEFAya başvuru

GALATASARAY, UEFA'YA BAŞVURUDA BULUNACAK

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray, Kopenhag kalecisi Kamil Grabara’nın skandal sözler içeren sosyal medya paylaşımı sonrası harekete geçti. Gerekli inceleme sonrası UEFA’ya başvuruda bulunulacak.

Kamil Grabara skandala imza atmıştı Galatasaraydan UEFAya başvuru

UEFA, MOURİNHO’YA 4 MAÇ CEZA VERMİŞTİ

UEFA’nın yapacağı incelemeler sonucu Graba’ya hakaretten soruşturma açılması bekleniyor. UEFA, geçtiğimiz aylarda İtalya Ligi takımlarından Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya Avrupa Ligi finalinde hakeme yönelik küfürlü sözleri nedeniyle 4 maç ceza vermişti.

Haberin Devamı

Yazarlar