Magazin Karim Benzema'nın bandaj gerçekleri! Süper Lig'in yıldızı sakatladı

Karim Benzema'nın bandaj gerçekleri! Süper Lig'in yıldızı sakatladı

21.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Karim Benzema'nın yıllardır bandaj gerisinde saklı kalan serçe parmağı Ballon d'Or sayesinde gün yüzüne çıktı. Benzema'nın uzun süredir sağ eline taktığı bandaj futbolseverler tarafından büyük merak konusu olmuştu. İşte Benzema'nın bandaj gerçekleri...

Karim Benzemanın bandaj gerçekleri Süper Ligin yıldızı sakatladı

Ballon d'Or ödülüne layık görülen Karim Benzema'nın törendeki görüntüsü dikkatleri çekti. Uzun yıllardır elinde bandajla görmeye alıştığımız yıldız futbolcu, Paris'teki gecede eli bandajsız şekilde çıktı kameraların karşısına...

Haberin Devamı

Her yıl dünyanın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or ödülünün sahibi Karim Benzema oldu. Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema, Ballon d'Or tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Ballon d'Or ödülünü vermek için sahneye çıkan Zinedine Zidane kısa bir konuşma yaptı. Zinedine Zidane kısa süre sonra Ballon d'Or ödülünün kazananının Karim Benzema olduğunu açıkladı.

Karim Benzemanın bandaj gerçekleri Süper Ligin yıldızı sakatladı

DUYGUSAL ANLAR

Karim Benzema ödülünü almak için sahneye çıktığında duygusal anlar yaşadı. Tüm salon Fransız golcüyü alkışlarla karşıladı. Karim Benzema sahnede yaptığı açıklamada, "Hiçbir zaman vazgeçmeden çalıştım. Ballon d'Or benim hayalimdi. Zor zamanlar geçirdim, asla vazgeçmedim. Her zaman daha iyisini yapmaya çalışmaya devam ettim. Şu anda bu yüzden çok daha mutluyum. Florentino Perez benim her zaman yanımda durdu, desteğini gösterdi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TÖRENDE ORTAYA ÇIKTI

Düzenlenen törende yıllardır sağ elini bandajla saran Benzema'nın görüntüsü taraftarların ve basının gözünden kaçmadı. Ödül töreninde eli bandajsız şekilde kameralar karşısına çıkan Fransız yıldızın parmağı dikkatleri çekti. Benzema'nın neden yıllardır bandajla sahaya çıktığının altında ise şu anda Trabzonspor forması giyen Marc Bartra ile yaşadığı bir olaya dayanıyor.

Karim Benzemanın bandaj gerçekleri Süper Ligin yıldızı sakatladı

BANDAJIN ALTINDAKİ GERÇEK

O dönem Real Betis forması giyen Trabzonspor'un yıldızı Marc Bartra'nın müdahalesi sonrası sakatlanan futbolcunun serçe parmağı kırılmıştı. Ancak operasyon geçirmeyen ve sezona o şekilde devam eden Benzema, kırığın kendisini kaynatmasını tercih ederken, uzun zaman çıkarmayacağı bandajı da o tarihlerde sağ eline geçirmişti.

AMELİYAT OLMASINI İSTEMEDİ

Real Madrid'in o zamanki teknik direktörü Santiago Solari, oyuncuya ameliyat olmaktansa bu şekilde devam etmesi tavsiyesinde bulunan isimdi. Çünkü Solari kendisinden yararlanmaya devam etmek istediği öğrencisine bu sakatlığın büyük bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyordu.

Karim Benzemanın bandaj gerçekleri Süper Ligin yıldızı sakatladı

Ödül töreninde yıllar sonra ilk kez serçe parmağının görünmesi, hikayeden hikaye çıkarmayı seven basına da yeni bir malzeme vermiş oldu.

Haberin Devamı

Yazarlar