Kayserispor Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Hakemleri rahat bırakalım!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Hakemleri rahat bırakalım!

20.12.2023 - 19:34 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Hakemleri rahat bırakalım

Süper Lig'in 17'nci haftasında Fenerbahçe'ye 4-3 mağlup olan Kayserispor'da başkan Ali Çamlı müsabaka sonrası basın mensuplarıyla buluştu.

Haberin Devamı

Futbol camiasını sakin olmaya davet eden Ali Çamlı, "Arkadaşlar sakin olalım, sakin olalım, sakin olalım. Futbol sahalarını kaos ortamına çevirmek istiyorsak bu işi bırakalım. Hakem hata da yapabilir. Hiçbiri bizim düşmanımız değil. Bunlar bizim Türk çocukları. Bunları hatalarıyla da güzellikleriyle de kabul edeceğiz. Bu ligi, kendi çocuklarımızla oynayacağız. Biz sahada kardeşlik ve dostluk istiyoruz. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Biz de kazanabilirdik. Hiç fark etmiyor. Bugün sahadaki mücadele nedeniyle sporcularımı yürekten kutluyorum, canları sağ olsun" dedi.

Yabancı hakem tartışmalarına değinen Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, "Kulüp başkanları olarak bizler de kendimize çeki düzen vermek zorundayız. Sahadaki futbolcu kardeşlerimiz de hakeme yardımcı olmak zorunda. Yurt dışından hakem getirelim de yabancılara maç mı yönettirelim? Yakışır mı Türk insanına? Hakemler de kendilerine bakacaklar ve performanslarını artıracaklar. Hakemler hata yaptı diye kötü insan mı ilan edelim, asla etmeyeceğiz. Bugün ortaya konan futbolu ve hakemleri tebrik ediyorum. Hakemleri rahat bırakalım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı