Kayserispor Kayserispor Başkanı Ali Çamlı müjdeyi verdi: Transfer tahtasını açacağız

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı müjdeyi verdi: Transfer tahtasını açacağız

12.09.2023 - 12:36 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekibi Kayserispor'da başkan Ali Çamlı, transfer tahtasının açılacağını açıkladı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı müjdeyi verdi: Transfer tahtasını açacağız

Trendyol Süper Lig ekibi Kayserispor'da başkan Ali Çamlı Radyospor'un canlı yayın konuğu oldu. Çamlı, önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Keşke Başakşehir'le görüşmeden önce haber etseydi"

Kayserispor ile yollarını ayıran ve Başakşehir ile anlaşan teknik direktör Çağdaş Atan hakkında konuşan Ali Çamlı, "Aslolan camialardır. Çağdaş Hoca'ya kırgınlığım yok. Keşke Başakşehir'le görüşmeye gitmeden önce haber etseydi. Çağdaş Hoca için hayırlı olsun. Recep Hoca ile anlaştık, ikisi de başarılı olur. Çünkü ülkemizin genç hocalara ihtiyacı var" dedi.

 

'Çağdaş Atan ile durumu UÇK'ya taşıyacağız'

Çağdaş Atan'ın ayrılma durumu hakkında konuşan Başkan Ali Çamlı, "Eğer sen bir takımla gidip görüşeceksen ahlaken yapılması gereken bunun kulüp başkanına söylenmesidir. İzin istenip, müsaade alınmasıdır. Kimseyi zorla tutmayız. Biz konuşup, görüşüp bir gönül birliğine varıp Recep hoca ile birazdan imzayı atacağız. Çağdaş hoca bu yanlışı yaptı. Bundan sonraki süreci Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna (UÇK) taşıyacağız. Bu konuyu burada noktalamak istiyorum. Ona kulüp çoktur, bize de hoca çoktur. Allah ona da gittiği yerde başarılı olmayı nasip eylesin, bizim hocamıza da burada üstün başarılar nasip etsin. Artık bu polemik haline gelmemeli. Bizim için o defter kapanmıştır. Recep Uçar dönemi ve kenetlenme dönemi başlamıştır. Çağdaş hoca dün bize fesihname gönderdiğinde ayrılma sebebini transfer tahtasının açılmamasını gerekçe göndermiş. Haklı fesih sebebinin tek haklı yolu parasının ödenmemesi. Biz parasının yüzde 75'ini neredeyse kendisine ödemişiz. Bunun yerine sulh yolu ile yapalım deseydi o olabilirdi. Başka takımın başındayken kendi evine gelir gibi maçına da gelir. Ağırlarız da elini de sıkarız" diye konuştu.

Haberin Devamı

 

"Transfer tahtasını açacağız"

Kapalı olan transfer tahtasının açılacağını açıklayan Ali Çamlı, "20 yılın biriken sorunlarını 20 günde halletmemi kimse benden beklemesin. Rabbim nasip edecek ve transfer tahtasını açacağız" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe ile uzlaşamayacak bir sorunumuz yok"

Çamlı, "58 tane dosyadan sadece 2 dosya kaldı; bunlardan birisi de Mame Thiam. Bu dosyanın da çözüme kavuşacağını düşünüyorum. Fenerbahçe ile uzlaşamayacak bir sorunumuz yok, bizim borcumuz var ödememiz lazım. Fenerbahçe bu konuda bize süre verirse teşekkür ederiz. Bu borç ödenecek" dedi.

Haberin Devamı

"Onur Bulut dosyası Tahkim'de"

"Biz transfer tahtasını açmadan futbolcularla sözleşme imzalasak da bir önemi yok. Transfer tahtasını açtığımızda yeni transferlerimizi tanıyacağız" diyen Kayserispor Başkanı, Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut hakkında ise "Onur Bulut dosyası Tahkim'de, değerlendirme yapılacak" açıklamasını yaptı.