2.Lig Kocaelispor-Sakaryaspor 2. lig play-off final maçı bu akşam mı, ne zaman? Maçın yayın bilgileri belli oldu mu?

Kocaelispor-Sakaryaspor 2. lig play-off final maçı bu akşam mı, ne zaman? Maçın yayın bilgileri belli oldu mu?

27.05.2021 - 10:43 | Son Güncellenme:

Kocaelispor-Sakaryaspor 2. lig play-off final maçı ne zaman sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2. lig play off eşleşmesinde Hekimoğlu Trabzon'u eleyen Kocaelispor ile Kırşehir Belediyesipor'u saf dışı bırakan Sakaryaspor final maçında karşı karşıya gelecek. TFF 1.Lig'den uzun süre uzak kalan iki köklü kulübün karşı karşıya geleceği final müsabakası öncesinde taraftarlar mücadelenin ne zaman oynanacağında dair araştırmalarını sürdürüyor. Peki Kocaelispor-Sakaryaspor 2. lig play-off final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Kocaelispor-Sakaryaspor 2. lig play-off final maçı bu akşam mı, ne zaman Maçın yayın bilgileri belli oldu mu

Kocaelispor-Sakaryaspor maçı için araştırmalar devam ediyor. 2. Lig play-off yarı final maçında Hekimoğlu Trabzonspor'u eleyerek saf dışı bırakan adını finale yazdıran Kocaelispor'un yanı sıra Kırşehir Belediyespor'u saf dışı bırakan Sakaryaspor finalde karşı karşıya gelecek. Uzun bir süredir TFF 1 Lig'den uzak kalan iki köklü ekibin aynı zamanda iki ezeli rakibin mücadelesinde bir takım adını TFF 1. Lig'e yazdıracak. Peki Kocaelispor-Sakaryaspor 2. lig play-off maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

KOCAELİSPOR-SAKARYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Kocaelispor-Sakaryaspor 2.lig play-off final maçı 28 Mayıs Cuma günü oynanacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Misli.com'dan canlı olarak izlenebilecek. Kocaelispor-Sakaryaspor maçında kazanan takım uzun bir aranın ardından TFF 1. Lig'de mücadele etmeye hak kazanacak.