İngiltere Premier Lig Kevin De Bruyne kararını verdi! Suudi Arabistan'a veto

Kevin De Bruyne kararını verdi! Suudi Arabistan'a veto

28.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Premier Lig devlerinden Manchester City'nin yıldızı Kevin De Bruyne'nin geleceğine dair kararını verdiği öne sürüldü. Ada basını, Manchester City'den sonraki kariyeri merak konusu olan Kevin De Bruyne'nin Suudi Arabistan'a transfer olmakla ilgilenmediğini yazdı.

Kevin De Bruyne kararını verdi Suudi Arabistana veto

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City'nin yıldızı Kevin De Bruyne ile ilgili kısa süre önce çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun transferi için sezon sonunda Suudi Arabistan devlerinin harekete geçeceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Kevin De Bruyne'nin geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. The Athletic'in haberine göre; Kevin De Bruyne'nin Suudi Arabistan'dan gelen transfer teklifleriyle ilgilenmediği vurgulandı.

Kevin De Bruyne kararını verdi Suudi Arabistana veto

Manchester City ile sözleşmesi 2025'te sona erecek Kevin De Bruyne'nin MLS'ten de gelen teklifleri kabul etmediği kaydedildi.

Belçikalı on numaranın Suudi Arabistan ve MLS'ten gelen teklifleri reddetmesinin ardından Manchester City'nin harekete geçtiği aktarıldı. Ada devinin, Kevin De Bruyne ile yeni sözleşme imzalayarak futbolu İngiliz temsilcisinde bırakmasını isteyeceği öğrenildi.

32 yaşındaki on numara bu sezon Manchester City'de 12 maça çıktı. Yıldız futbolcu bu müsabakalarda 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Belçikalı on numara aynı süreçte 12 asist üretti.

Haberin Devamı

Kevin De Bruyne kararını verdi Suudi Arabistana veto

Kevin De Bruyne'nin Manchester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Belçikalı on numaranın güncel piyasa değeri 60 milyon euro.

Gent altyapısında futbola başlayan Kevin De Bruyne daha sonra Genk, Chelsea, Werder Bremen ve Wolfsburg'da oynadı. Manchester City, 2015-2016 sezonu başında Kevin De Bruyne için 76 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

32 yaşındaki on numara Belçika Milli Takımı'nda 99 karşılaşmada süre aldı. Kevin De Bruyne bu mücadelelerde 26 gol sevinci yaşadı.