Fenerbahçe Kim Min Jae yarışı! Transfer için Fransa'dan yeni iddia

Kim Min Jae yarışı! Transfer için Fransa'dan yeni iddia

18.07.2022 - 22:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Kim Min Jae konusunda yaşanan transfer sürecindeki belirsiz ortam devam ediyor. Sarı-lacivertlilerdeki geleceği merak edilen Güney Koreli oyuncu hakkında Fransa'dan yeni bir iddia daha geldi. İşte transfer haberinin detayları...

Kim Min Jae yarışı Transfer için Fransadan yeni iddia

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hızlandığı dönemde Kim Min Jae konusundaki belirsizlik devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin kararını beklediği Güney Koreli oyuncu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Transfer haberinin ayrıntıları belli oldu.

Haberin Devamı

VİTOR PEREİRA KEŞFETTİ

Fenerbahçe ile Kim Min Jae'nin yolu geçtiğimiz sezon başında kesişti. Sarı-lacivertlilerde Vitor Pereira, Beijing Guoan'dan öğrencisi olan 25 yaşındaki savunmacıyı ısrarla transfer etmek istedi. Fenerbahçe ile Çin temsilcisi arasında 3 milyon euro karşılığında anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertliler, Kim Min Jae ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzaladı.

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Güney Koreli savunmacı sarı-lacivertlilere geldiği ilk sezonda muhteşem bir performans gösterdi. Hem Vitor Pereira hem de İsmail Kartal dönemlerinde formasını kaptırmayan Kim Min Jae takımın vazgeçilmez ismi oldu. 1.90'lık stoper sarı-lacivertlilerde geçtiğimiz sezon 39 müsabakada oynama şansı yakaladı. Güney Koreli futbolcu bu maçlarda 1 gol kaydetti. 25 yaşındaki oyuncu performansıyla taraftarların da beğenisini kazandı.

Haberin Devamı

Kim Min Jae yarışı Transfer için Fransadan yeni iddia

AVRUPA'DAN DEV TALİPLER

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kim Min Jae, Avrupa'dan dev takımları peşine taktı. Tecrübeli savunmacı, Rennes ve Napoli'nin radarına girdi. Güney Koreli oyuncu konusunda kısa bir süre önce sıcak gelişmeler yaşandı.

RENNES'LE ANLAŞTI ANCAK...

Fenerbahçe ile Rennes arasında Kim Min Jae transferi konusunda anlaşma sağlandığı öne sürüldü. Güney Koreli savunmacının Fransız ekibine transfer olması beklenen günlerde somut adımlar bir türlü atılamadı. Kim Min Jae ile Rennes arasındaki pazarlıkların durma noktasına geldiği ve transferin gerçekleşme ihtimalinin zora girdiği belirtildi.

NAPOLİ DEVREYE GİRDİ

Rennes'in Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından Güney Koreli futbolcu için Napoli'nin de harekete geçtiği öğrenildi. Serie A ekibinin 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna dahil etmek için çalışmalarını hızlandırdığı belirtildi.

Kim Min Jae yarışı Transfer için Fransadan yeni iddia

RESMİ AÇIKLAMA

Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin basın toplantısında yaptığı açıklamalarda Kim Min Jae konusu da gündeme geldi. Serie A ekibinin yöneticisi, Güney Koreli futbolcunun durumunu takip ettiklerini dile getirdi. Cristiano Giuntoli öte yandan transfer çalışmalarında değerlendirmelerin devam ettiğini aktardı.

Haberin Devamı

RENNES VAZGEÇMEDİ

Fransız basınından L'Equipe'te yer alan habere göre; Rennes, Kim Min Jae transferinden vazgeçmedi. Ligue 1 ekibinin oyuncuyla bir türlü anlaşma sağlanmaması nedeniyle transfer listesine başka isimleri de aldığı aktarıldı. Güney Koreli savunmacının taleplerinin yüksek bulunması nedeniyle Rennes'in bu transferde geri adım attığı kaydedildi.

NAPOLİ AVANTAJLI

Rennes ile anlaşamayan Kim Min Jae için Napoli'nin de Fenerbahçe'ye transfer teklifini sunduğu belirtildi. Serie A ekibinin de Rennes'le birlikte 20 milyon euroluk teklifini sarı-lacivertlilere sunduğu aktarıldı. Napoli'nin 20 milyon euroluk bonservis bedelini iki taksitte ödemeyi planlaması nedeniyle transferde avantajlı konuma geldiği ifade edildi.

Kim Min Jae yarışı Transfer için Fransadan yeni iddia

PREMİER LİG'DEN TALİP

Kim Min Jae konusunda tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken Güney Koreli futbolcuya Premier Lig'den de bir kulübün transfer teklifi yapmaya hazırlandığı aktarıldı. 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Yazarlar