İtalya Serie A Kim Min Jae'nin karısına İtalya'da şok!

Kim Min Jae'nin karısına İtalya'da şok!

06.11.2022 - 10:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Napoli'ye transfer olan ve performansıyla İtalyan taraftarlarının gözdesi haline gelen Kim Min Jae ve ailesi şok bir olayla karşı karşıya geldi.

Kim Min Jaenin karısına İtalyada şok

İtalya'da forma giyen futbolcular bu sezon saha içinde yaptıkları kadar saha dışında yaşadıkları olaylarla da konuşuluyor. Son haber de geçen sezon Fenerbahçe forması giyen Kim Min Jae'den.

Haberin Devamı

NAPOLİ LİGDE LİDER
Geçen sezon İtalya Serie A'yı 3. sırada tamamlayan Napoli bu sezon ligde açık ara farkla lider konumda bulunuyor. İtalyan ekibi 13 maçın sonunda 35 puan topladı ve en yakın takipçisi son şampiyon Milan'ın 6 puan önünde.

LİVERPOOL'UN OLDUĞU GRUPTAN LİDER ÇIKTILAR
İtalya Serie A'da lider olan Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de fırtınalar estiriyor. İtalyan ekibi Liverpool, Ajax ve Rangers'in yer aldığı A Grubu'nu 15 puanla lider olarak tamamladı. İkinci sıradaki Liverpool'u averaj farkıyla geçen Napoli, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasında veda etmişti.

KARISININ ARABASI ÇALINDI
Bu sezon İtalya Serie A ekibi Napoli'de forma giyen Kim Min Jae, cuma günü şok bir olayla karşılaştı. İtalyan La Repubblica gazetesinin haberine göre Güney Koreli oyuncunun eşinin arabası çalındı. Gazetenin haberine göre Kim Min Jae'nin eşinin kullandığı araba Fiat 500'dü.

Haberin Devamı

HIRSIZLIK VAKASI YAŞAYAN İKİNCİ NAPOLİLİ
Kim Min Jae, hırsızlık olayıyla karşılaşan ilk Napolili oyuncu değil. Napoli ekibinin bu sezon inanılmaz bir performans ortaya koyan Gürcü oyuncusu Khvicha Kvaratskhelia'nın da arabası çalınmıştı. Fakat olaydan saatler sonra İtalyan polisleri 21 yaşındaki oyuncunun arabasını bulmuş ve arabayı Kvaratskhelia'ya teslim etmişti.

Dİ MARİA'DA AYNI TARİFEDE
Bu sezonun başında PSG'den Juventus'a transfer olan Angel Di Maria'da tıpkı Kim Min Jae ve Kvaratskhelia gibi güvenlik konusunda problem yaşayanlardan. Arjantinli yıldızın Torino'daki evine 3 kişi Di Maria'da evdeyken hırsızlık girişiminde bulunmuştu. Fakat güvenlik güçleri durumu son anda fark etmiş ve büyük bir facianın önüne geçilmişti.

Kim Min Jaenin karısına İtalyada şok

JAE'DEN SİBER ZORBALIK İSYANI: 'EŞİME BUNU YAPMAYIN'
Kim Min Jae, eşi ve ailesine karşı ülkesinde bir süredir devam eden siber saldırı ve zorbalığa karşı geçen sene bir açıklama yapmıştı.

Kim Min Jae'nin Instagram hesabından Korece olarak yaptığı açıklama şu şekilde:

Merhaba, ben futbolcu Kim Min Jae. Şahsen bu açıklamayı yapıyorum çünkü sizlerden açıkça istediğim bir şey var. Hepinizin bildiği gibi bir ailem var ve altın gibi bir kızımız var. Güzel çocuğumuzun evlilik öncesi oluşuyla ilgili eşime yapılan siber saldırıların sayısı giderek artıyor. Zorbalığa varan bu saldırılarda kullanılan içerikleri kelimelere dökmek bile çok zor.

Haberin Devamı

İlişkimiz sırasında her şey yolundaydı ve biz de düğünden önce evliliğimizi yapıp bir aile kurduk. Şimdi de bir çocuğumuz var. Böyle bir nimet olmuşken ben bunu neden açıklamak zorunda kaldığımı bilmiyorum. Bu tür mesajları hangi düşüncelerle ve hangi sebeple gönderiyorsunuz bilmiyorum. Bunu yazıyorum çünkü gelecekte çok önemli bir rol oynayacak olan eşimin çektiği acıya daha fazla dayanamıyorum. Lütfen bu siber zorbalığa son verin. Teşekkürler.

KİM MİN JAE, EKİM AYININ OYUNCUSU SEÇİLDİ
Sezon başında 18.05 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae performansıyla göz dolduruyor. Bu sezon çıktığı 18 maçta 1620 dakika sahada kalan Koreli oyuncu 2 gol attı ve sadece üç kez sarı kart gördü. İtalyan Futbolcular Birliği, Jae'nin bu performansını karşılıksız bırakmadı ve 25 yaşındaki oyuncuyu İtalya'da ekim ayının oyuncusu olarak seçti.

Haberin Devamı

GEÇEN AY DA AYIN OYUNCUSU SEÇİLMİŞTİ
Napoli ile oldukça iyi bir performans ortaya koyan Kim Min Jae ilk kez İtalya'da ayın oyuncusu seçilmiyor. İtalyan Futbolcular Birliği, eylül ayında da Koreli futbolcuyu ayın oyuncusu olarak seçmişti.

FENERBAHÇE'DE 40 MAÇA ÇIKTI
2021/2022 sezonunun başında Çin ekibi BJ Guoan'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Kim Min Jae, gösterdiği performansla Türk futbolseverleri kendisine hayran bırakmıştı. Sarı lacivertli ekiple 40 maça çıkan Koreli oyuncu, 1 gol atarken 5 sarı ve 1 kırmızı kart görmüştü.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olan Kim Min Jae'nin Napoli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

Yazarlar