Güreş Kırkpınar'da yıkılan İsmail Balaban'a İlayda Şeker'den destek!

Kırkpınar'da yıkılan İsmail Balaban'a İlayda Şeker'den destek!

04.07.2022 - 12:38 | Son Güncellenme:

Edirne'de 661'incisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehilvanlık müsabakaları büyük sürprizlere sahne oldu. Favoriler bir bir kaybederken bu senenin başpehlivanı Cengizhan Şimşek oldu. Er Meydanı'nın dikkat çeken güreşçilerinden olan İsmail Balaban için sevgilisi İlayda Şeker'den mesaj geldi.

Kırkpınarda yıkılan İsmail Balabana İlayda Şekerden destek

Edirne'de 661'incisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehilvanlık müsabakaları sona erdi. Cengizhan Şimşek ile Mustafa Taş arasındaki dev finalin ardından Kırkpınar'da bir ilk yaşandı. 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Mustafa Taş'ı mağlup eden Cengizhan Şimşek, başpehlivan oldu. Bu senenin favori başpehlivanlarından İsmail Balaban hayal kırıklığı yaşadı. Kız arkadaşından Balaban için mesaj geldi.

Haberin Devamı

REKOR KIRILDI
Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bu sezon katılım oldukça yüksek oldu. 2 bin 475 kişinin katılımıyla birlikte Kırkpınar Yağlı Güreşleri tarihinin en yüksek katılımlı organizasyonu düzenlendi. Heyecan dolu müsabakaların ardından büyük sürprizler yaşandı.

İZLEYİCİLER YER BULAMADI
Edirne'de düzenlenen Tarihi Kırkpınar'da bu sezon dışarıdan gelen seyirci de oldukça yüksek oldu. Kentteki otel ve konaklama yerlerinin aylar öncesinden rezervasyonlarının tamamlanmasının ardından güreşleri izlemeye gelen çoğu kişi, konaklamaya yer bulamadı. Otel ve konaklama yerlerinde yer bulamayan güreş severler, cami avluları ve er meydanına yakın alanlarda battaniye üstünde ya da çadır kurarak konakladı.

Kırkpınarda yıkılan İsmail Balabana İlayda Şekerden destek

SON FİNALİSTLERDEN ERKEN VEDA
Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde geçtiğimiz yılın başpehlivanı Ali Gürbüz ve son finalist İsmail Koç'un ikinci turda elenmeleri büyük bir sürpriz oldu. 3 altın kemer sahibi Orhan Okulu, 4 altın kemer sahibi Recep Kara ve 2 altın kemer sahibi Mehmet Yeşil Yeşil'in, 3'üncü turda elenmeleri de turnuvada dikkat çekti.

Haberin Devamı

BALABAN YARI FİNALDE ELENDİ
Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne bu sene genç pehlivanlar damga vurdu. Yarı finalde İsmail Balaban rakibi Cengizhan Şimşek'e elendi. 25 yaşındaki Mustafa Taş ile 26 yaşındaki Cengizhan Şimşek finalde karşı karşıya geldi. Kırkpınar’da yarı finalin sona ermesiyle geçmiş yılların tüm altın kemerli şampiyonları elenmiş oldu.

Böylece İsmail Balaban Er Meydanı'nda üçüncü oldu.

Kırkpınarda yıkılan İsmail Balabana İlayda Şekerden destek

İLAYDA ŞEKER'DEN PAYLAŞIM
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde şampiyon olamayan İsmail Balaban'a sevgilisinden geldi. İlayda Şeker paylaşımında "Senin için söyleyebileceğim bir tek şey var o da iyi ki... İyi ki sensin İsmailim. İyi ki benim sevgilimsin... Sen bizim gururumuzsun. Beni hep gururlandırdın, hep mutlu ettin, hep yanımdasın hep de yanımda ol. Varlığına ne kadar şükretsem az. Senin mücadelen küçük yaşta başlamış sevgilim, biz parkta oynarken sen o küçük yaşta her işi yaparak kendi harçlığını çıkarmak, okumak, ailene destek olmak için vermişsin.. Sen savaşçısın, emeksin, sen hayırlı bir evlatsın, sen iyi bir eşsin. İyi ki sensin" dedi.

Haberin Devamı

Kırkpınarda yıkılan İsmail Balabana İlayda Şekerden destek

SURVIVOR SONRASI AŞK YAŞAMAYA BAŞLADILAR
İki isim Survivor yarışmasına katılmıştı. İsmail Balaban yarışmayı şampiyon olarak tamamlarken daha sonrasında Şeker ile aşka yelken açmıştı. Aktif şekilde kullandığı Instagram hesabında sevgilisi ile verdiği pozları paylaşan Survivor İlayda, geçtiğimiz aylarda takipçilerinin sorularını yanıtlamıştı.

Bir takipçisinden gelen ''Ne zaman başladı? Hiç fark etmedik'' sorusunu da yanıtsız bırakmayan İlayda Şeker, ''Biz de anlayamadık. Elmalı güreşlerine gelmiştim oysa ki'' ifadelerini kullanmıştı.

Kırkpınarda yıkılan İsmail Balabana İlayda Şekerden destek

YENİ BAŞPEHLİVAN CENGİZHAN ŞİMŞEK
Edirne'de bu yıl 661'incisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanlık finalinde Mustafa Taş ile Cengizhan Şimşek karşı karşıya geldi. Finale Salih Dorum, Faruk Akkoyun, Osman Aynur, Hüseyin Gümüşalan ve Ertuğrul Dağdeviren'i yenerek çıkan Mustafa Taş ile finale Mederes Saltık, Orhan Okulu, Tanju Gemici ve İsmail Balaban'ı yenerek çıkan Cengizhan Şimşek arasındaki maç, karşılıklı hareketlerle geçti. Güreşin ilerleyen dakikalarında hakem heyeti pasif güreşen ve güreşe katılmayan iki başpehlivana birer ihtar verdi. Normal süresi berabere biten müsabakada puanlamaya geçildi. Puanlama güreşinde Mustafa Taş'ı yenen Cengizhan Şimşek, Kırkpınar'ın bu yılki başpehlivanı oldu. Başpehlivan Şimşek'e altın kemerini Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu taktı.

Haberin Devamı

 

Kırkpınarda yıkılan İsmail Balabana İlayda Şekerden destek