Diğer Kıtalar şehitler için aşılacak!

Kıtalar şehitler için aşılacak!

12.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İBB Başkan Vekili Gümüşdağ, Spor AŞ Genel Müdürü Özbayraktar ve Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Buruk, 38. İstanbul Maratonu’nda herkesi şehitler anısına kıtaları geçmek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne davet etti.

Kıtalar şehitler için aşılacak

İstanbul’da yarın koşulacak Vodafone 38. İstanbul Maratonu’nun basın toplantısı yapıldı. Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’ndaki toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın yanı sıra spor ve sanat dünyasından davetliler katıldı.

Haberin Devamı

İBB Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, maratonun 15 Temmuz şehitleri için koşulacağını belirterek, “15 Temmuz gecesi her şey maratonun startının yapılacağı yerde başladı. Köprümüzün adı da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak değişti. Sporun birleştirici gücünün farkındayız. Bu yılki maratonu isminden dolayı daha fazla önemsiyoruz” diye konuştu.

Spor AŞ Genel Müdürü Özbayraktar ise “Maratonda vereceğimiz mesaj boynumuzun borcu. Belediye başkanımız Kadir Topbaş’ın talimatıyla bu yönde çalıştık. Köprünün milletimiz istediği zaman, sadece sportif organizasyon için kapanacağını birlikte göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ise maratona katılımın her yıl arttığının altını çizerek, “Maratona 5 yıldır sponsoruz ve sponsor olduğumuz günden bu yana katılım 4 kat arttı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da parkurda özel aktivite alanları oluşturarak ‘Vodafone Red’ kullanıcılarına yönelik etkinlikler düzenleyeceğiz. Tüm İstanbulluları pazar sabahı (yarın) 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde buluşup, şehitler anısına kıtaları geçmeye davet ediyoruz” dedi.

Yazarlar