İngiltere Premier Lig Klopp'tan olay sözler: Neden hala Liverpool'un teknik direktörüyüm?

Klopp'tan olay sözler: Neden hala Liverpool'un teknik direktörüyüm?

04.04.2023 - 12:32 | Son Güncellenme:

Premier Lig'de görevlerine son verilen Graham Potter, Brandon Rodgers ve Antonio Conte'nin ardından gözler Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp'a çevrildi.

Klopptan olay sözler: Neden hala Liverpoolun teknik direktörüyüm

Bu sezon Premier Lig'de istediği başarıyı yakalayamayan ve 42 puan ile rakiplerine oldukça geride kalan Liverpool, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e elenerek başarısız bir dönem geçiriyor.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e ilk maçta 5-2, rövanş maçında da 1-0 mağlup olarak elenen Liverpool için ligde de işler iyi gitmiyor. 42 puan ile 8. sırada yer alan Kırmızılar rakiplerine göre oldukça geride kaldı.

Premier Lig'de son günlerde teknik direktörlerin görevlerine son verilmesi ile gözler başarısız performansı ile kötü bir dönem geçiren Klopp'a çevrildi.
Conte, Rodgers ve en son olarak da Graham Potter'ın görevine son verilmesinin ardından Klopp, konu ile ilgili kendisine soru soran gaztetecilerin sorularını yanıtladı.

BÜYÜK DÜŞÜŞ

Jurgen Klopp yönetiminde 1 Şampiyonlar Ligi, 2 Şampiyonlar Ligi finali, 1 Premier Lig, Lig Kupası, FIFA Dünya Kulüpler Kupası, UEFA Süper Kupa ve FA Cup kazanan Liverpool'da bu sezon işler hiç de iyi gitmiyor.

Haberin Devamı

'NEDEN HALA BU KOLTUKTA OTURUYORUM?'

Ligde şampiyonluk hedefi kalmayan ve Şampiyonlar Ligi'nden elenen Liverpool'da teknik direktör Klopp'a Rodgers ve Potter'ın gidişine olan tepkisi soruldu. Alman teknik direktör,''Bunun hakkında ne söyleyebilirim ki? Neden hala Liverpool'un teknik direktörüyüm? Neden hala bu koltukta oturuyorum? Ben, ayakta kalan son adamım! Bu sezon yaptıklarımızdan dolayı değil, geçmişten dolayı burada olduğumun farkındayım." dedi.

'HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM'

Gösterdikleri kötü performans için bir çıkış yolu bulmaları gerektiğini söyleyen Klopp,''İlk sezonum olsaydı, biraz farklı olurdu. Bir şeyler kazanmak için buradayım. Bunu %100 biliyorum. Son birkaç yılda olanlar için burada olduğumu biliyorum ve buna güvenmek hoşuma gidiyor. Tamamen konsantre olmaay çalışıyoruz ve bunu çözmemiz gerekiyor. Kötü oynamaya devam edemeyiz. Bu tür şeyler yaptığımız için gerçekten hayal kırıklığına uğradım, ama şimdi bir çıkış yolu bulmalıyız.'' açıklamasını yaptı.

Kötü gidişatın devam etmesi durumunda deneyimli teknik direktör için ne karar verileceği merakla bekleniyor.

Yazarlar