Fenerbahçe Kocaman: "Şota'nın rahatsızlığı varsa..."

Kocaman: "Şota'nın rahatsızlığı varsa..."

24.02.2013 - 21:36 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, "Taraftar desteği olmasa Kasımpaşa maçını çeviremezdik." açıklamasını yaparken; Şota'nın maç sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili de konuştu.

Kocaman: Şotanın rahatsızlığı varsa...

Kasımpaşa karşısında galibiyete son anda ulaşan Fenerbahçe’nin hocası Aykut Kocaman, üç puanı futbolcuların çok istemesine ve taraftara bağladı.
Telafisi olmayan maçlar oynadıklarını belirten Kocaman, “Çünkü ligin ilk yarısında haddinden fazla puanlar kaybettik. Her maç final havasına girdi. Önümüzdeki takımdan önemli sayılacak bir puan farkıyla gerideyiz. Bu da her maçı kazanmamız gerektiğini bize gösteriyor” diye konuştu.
Oturmaya fırsat bulmadan geriye düştüklerini dile getiren sarı-lacivertlilerin teknik patronu, “Futbolcular son derece arzuluydu. Taraftarın gerçekten maçı istediğini göstermesi gerekiyordu. Bu kadar yorgunken ve 1. dakikada geri düşmüşken onların desteği olmasaydı maçı çeviremezdik. Bu takımın en büyük gücü taraftarıdır. İkisinin bir araya geldiğini görmek şampiyonluk yolunda iştahımızı biraz daha artırdı” dedi.

Haberin Devamı

‘Dengeyi tutamadı’
Şota’nın kendisine Fenerbahçeli oyuncuların küfür ettiği sözlerini de değerlendiren Aykut Kocaman, “İlk dakikada gelen gol özellikle bizim açımızdan gerginliği arttırdı. Bunda biraz da hakemin maçın dengesini tutamamasının sebebi var. Şota son derece mantıklı konuşan bir insan. Eğer söylediği gibi bir rahatsızlığı varsa bunu değerlendirmek lazım” yorumunu yaptı.